Facebook Pixel

2m - Cabluri de date

Cumpara de la
Filtreaza Sorteaza

12 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

12 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Cablurile de date se numără printre accesoriile cele mai importante ale unui telefon sau tablete. De aceea, atunci când alegi un cablu de date, este recomandat să te asiguri că acesta este unul rezistent, confecționat din materiale de înaltă calitate. În același timp, trebuie să te gândești la necesitățile tale; pentru ce tip de dispozitiv ai nevoie de un cablu de date, mai exact, de ce tip de intrare dispune acesta.

Pe mobino.ro poți găsi cabluri de date de calitate care pot avea o durată lungă de viață dacă sunt utilizate corespunzător. Cablurile de date disponibile la noi pe site sunt concepute atât pentru telefoane, tablete cât și alte dispozitive. Alege un incarcator pentru telefon sau tabletă de la producători de renume precum Samsung, Apple, Hocco și mulți alții. 

Vezi toate produsele din această categorie și alege cablul de date potrivit nevoilor tale. Aici poți găsi cabluri de date cu tip conector 1: USB type C, Type-C, HDMI, & USB si cabluri de date cu tip conector 2: Jack, USB, USB Type C, Type-C, HDMI, Lightning & Micro-USB.

Cumpără cabluri de date pentru telefon sau tabletă la prețuri atractive!