Facebook Pixel

Huse Goospery

Filtreaza Sorteaza

7 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

7 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Huse Goospery


Unele dintre cele mai iubite și apreciate căști sunt, cu siguranță, căștile Airpods, de la Apple, ce îmbină un design elegant și rafinat cu tehnologia de ultimă generație și îți oferă o experiență muzicală de neuitat. Pe lângă sunetul de calitate oferit, căștile Airpods vin cu o conexiune rapidă la orice dispozitiv Apple, fără fire care să te încurce și o autonomie ridicată a bateriei. 


Pentru că la Mobino.ro știm cât de importante sunt căștile pentru tine, ți-am pregătit o selecție de huse Goospery, pentru a-ți proteja Airpods-urile de accidente neprevăzute, uzură sau zgârieturi. 


Husele Goospery sunt realizate dintr-un silicon de calitate, foarte plăcut la atingere și vin într-o gamă de culori vibrante și atractive. Acestea prezintă o aderență sporită, se potrivesc perfect în mâna ta și indiferent pe ce suprafață le vei așeza, nu se vor mișca de acolo, pentru că nu alunecă.


Husa Goospery Airpods oferă protecție maximă căștilor tale, ferindu-le de zgârieturi și impact. Datorită materialului de calitate din care este realizată, nu rămân urme de degete pe ea, iar căștile tale sunt mereu în siguranță.


Husele Goospery sunt prevăzute cu o carabină pentru a ține căștile mereu aproape de tine. În acest fel, nu vei mai uita niciodată unde ai pus Airpods-urile. Husa Goospery Airpods poate fi chiar și un accesoriu, pe care să îl asortezi la orice ținută preferi.


Comandă acum husa Goospery Airpods pentru căștile tale și bucură-te de ele mult timp de acum încolo! Alege culoarea ta preferată de husă și poart-o oriunde, cu încredere!