Facebook Pixel

Huse Pitaka

Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

3 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Huse Pitaka


Dacă iubești brandul Apple și vrei să ții pasul cu tehnologia, cu siguranță ai și o pereche de căști Airpods. Acestea asigură iubitorilor de muzică un sunet de calitate, conexiune fără fire și o autonomie mare a bateriei. Cu un design elegant și rafinat, căștile Airpods sunt extrem de iubite, peste tot în lume.


Mobino.ro are grijă de căștile tale și îți pune la dispoziție o selecție de huse Airpods Pitaka, pentru o extra protecție a acestora. 


Carcasa originală se poate zgâria ori poate suferi șocuri sau căzături, ceea ce duce la defecțiuni nedorite. Pentru a evita tocmai acest lucru, Pitaka vine cu niște huse inovatoare, extrem de rezistente, cu un design aparte și minimalist. Realizate din fibră de aramidă, acestea asigură o protecție de cinci ori mai mare decât oțelul, flexibilitate și toleranță la abraziune.


Fibra de aramidă este un material extrem de ușor, ceea ce face ca husele Airpods Pitaka să aibă o greutate mică. Acestea sunt foarte elegante și vin cu un design care se ridică la standardele căștilor Airpods. 


În oferta noastră vei găsi disponibile și huse Airpods Pitaka cu power bank integrat. Bateria reîncărcabilă introdusă de specialiștii Pitaka, asigură o autonomie a bateriei căștilor de trei ori mai mare. În plus, poți folosi această husă multifuncțională și pentru încărcarea telefonului tău.


Alege-ți husa Airpods Pitaka preferată de pe Mobino.ro și oferă protecție căștilor tale împotriva accidentelor involuntare. Bucură-te de inovație și rafinament cu cele mai bune huse Airpods Pitaka!