Facebook Pixel

Baseus - Alb - Incarcatoare

Cumpara de la
Filtreaza Sorteaza

7 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

7 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Având în vedere tendința marilor producători de a renunța treptat la încărcătorul oferit în aceeași cutie cu un telefon nou, înțelegerea minimă a tehnologiei care stă la baza încărcătoarelor de telefon devine din ce în ce mai necesară. Pentru numeroase modele de telefoane mobile a fost luată decizia de a vinde încărcătorul separat. Decizia se bazează pe obiective de sustenabilitate pe termen lung, iar alți producători ar putea urma exemplul în anii viitori. 

Varietate de încărcătoare pentru telefoanele mobile

Dacă ești obișnuit să folosești un încărcător cu fir care se conectează la o priză clasică, este o idee bună să acorzi atenție indicației de putere, care este exprimată în wați (W). Conform specificațiilor tehnice ale telefonului, acesta poate fi încărcat la o putere de 5W, 11W, 18W, 20W, sau chiar mai mult. Aceasta indică faptul că telefonul este compatibil cu încărcarea rapidă. 

Astfel, vei putea încărca bateria mai mult de jumătate în mai puțin de o oră, în funcție de capacitatea acesteia. Dacă îți încarci telefonul timp de 15-20 de minute și îl folosești câteva ore, tehnologia de încărcare rapidă este extrem de utilă. 

De ce să cumperi încărcătoare de pe Mobino?

Cauți un încărcător Samsung, un adaptor de încărcare auto, un încărcător wireless, un încărcător tip c sau pur și simplu, cabluri si incarcatoare? Dacă am ghicit cel puțin una din dorințele tale, te așteptăm pe site-ul nostru, mobino.ro. Ori, dacă încă ești indecis, îți stăm la dispoziție în așa fel încât vei face alegerea potrivită pentru tine! Îți garantăm prețuri accesibile, produse de înaltă calitate și servicii de consultanță prompte și eficiente!