Facebook Pixel

7 ani + - Colectia Jurassic World

Cumpara de la
Filtreaza Sorteaza

8 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

8 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În universul fascinant al dinozaurilor și al aventurilor preistorice, Mobino prezintă Colecția LEGO Jurassic World, oferind pasionaților de paleontologie și fanilor Jurassic Park o experiență de construcție captivantă. Această colecție aduce la viață cele mai impresionante momente din filmele Jurassic World, permițându-le fanilor să exploreze și să reconstruiască aceste scene epice.

Colecția LEGO Jurassic World:

Fiecare set din Colecția LEGO Jurassic World de la Mobino este meticulos proiectat pentru a captura esența aventurilor din filme. De la parcurile tematice la întâlnirile tensionate cu dinozaurii, fiecare set oferă ocazia de a recrea scene memorabile și de a explora detaliile incredibile ale acestui univers preistoric.

Dinozauri Reali și Povești Epice:

Copiii și fanii vor fi încântați să descopere o gamă variată de dinozauri LEGO, recreând momente cheie din Jurassic World. De la T-Rex la Velociraptor, fiecare set aduce la viață aceste creaturi impresionante și le plasează în mijlocul unor povești epice și pline de acțiune.

Dezvoltarea Abilităților de Construcție:

Construirea seturilor LEGO Jurassic World nu doar oferă distracție, ci și dezvoltă abilitățile de construcție ale copiilor și adulților. Fiecare piesă este concepută cu atenție la detalii, asigurându-se că rezultatul final este o replică fidelă și autentică a elementelor din filme.

Colecție pentru Toate Vârstele și Nivelurile de Experiență:

Mobino oferă o selecție variată de seturi LEGO Jurassic World, adaptate atât pentru începători, cât și pentru constructorii experimentați. Consultanța specializată oferită de Mobino sprijină pasionații de aventuri preistorice în alegerea seturilor potrivite, garantând o experiență de construcție plină de entuziasm și imaginație.