Facebook Pixel
Jucarie Playmobil City Action, Misiunea de salvare a pompierilor 70335

Jucarie Playmobil City Action, Misiunea de salvare a pompierilor 70335

Jucarie Playmobil City Action, Misiunea de salvare a pompierilor 70335

SKU
PM70335
Disponibilitate: Stoc epuizat
RON164,99

de la 4 rate x
41.33 RON

Credit module tbi bank 3.3.5 Cumpara acum,
plateste mai tarziu!
Compara Adauga la favorite

Livrare rapida LIVRARE RAPIDA IN 24 - 48 DE ORE
Livrare Easybox PRODUS DISPONIBIL IN EASYBOX
Plata in rate PLATA IN RATE
Garantie Comerciala GARANTIE COMERCIALA

Descopera noul joc de rol Misiunea de Salvare a pompierilor de la Playmobil!

De la urmariri interesante cu politia la misiuni arzatoare cu pompierii, in fiecare zi exista cate un obstacol in oras. Intotdeauna, eroii muncitori, cu ritm rapid si agili sunt acolo. Din aer si din apa, cei doi pompieri sting fiecare flacara cu elicopterul si barca.

Pentru aceasta, containerul de stingere al elicopterului este umplut cu apa si golit peste butoiul in flacari. Barca utilizeaza proiectile cu apa pentru stingere. Si, gata de plecare! Povesti captivante cu figurine detaliate si accesorii, asteapta micii exploratori si eroi de zi cu zi. Setul Editie Limitata Misiunea de Salvare a Pompierilor contine o barca de salvare plutitoare cu un lansator de proiectile functional.

In barca poate fi asezata o singura figurina si este compatibila cu un motor subacvatic (vandut separat). De asemenea, este inclus un elicopter de salvare cu elice rotative si spatiu in cabina pentru pana la doua figurine. Umpleti containerul inclus cu apa, atasati-l la elicopter si mergeti in misiunile de urgenta! Setul include: 1 pompier fata, 1 pompier baiat, 1 elicopter de stingere a incendiilor, 1 barca gonflabila de stingere a incendiilor, 1 casca cu vizor, 1 casca cu microfon si multe alte accesorii

Playmobil aduce "o lume in miniatura" in care copiii petrec ore intregi creand sau reproducand povesti, aventuri si situatii din viata reala. Principiul de joc Playmobil stimuleaza imaginatia si creativitatea, promovand dezvoltarea copilului.

Varsta recomandata: 4 ani+


Recomandari:
1. Produsul sa fie utilizat sub supravegherea directa a unei persoane adulte.
2. Inainte de a oferi jucaria copilului, va recomandam sa inlaturati toate elementele folosite la ambalare ( pungi de plastic, legaturi)
3. Setul include piese mici si nu este recomandat copiilor sub 4 ani.

Scrieti propria recenzie
Adauga o recenzie:Jucarie Playmobil City Action, Misiunea de salvare a pompierilor 70335
Lasa o recenzie

Caracteristici generale

Cod produs PM70335
Tip Jucarie Set
Brand Playmobil
Colectie City Action
Pentru Fete|Baieti
Culoare Multicolor
Abilitati Dezvoltate Creativitate, Dezvoltarea creierului, Abilitatile cognitive, Dezvoltarea abilitatilor tactile si motorii, Imaginatia
Varsta 5-7 ani, 4-5 ani, 7-10 ani

Garantie

Include Taxa Verde 0 lei
Mobino face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Garantia legala de conformitate nu se aplica partilor consumabile: curele, baterii si acumulatori mobili, huse etc. Vezi termene si conditii.