Facebook Pixel

Roz - Smartwatch Apple

Cumpara de la
Filtreaza Sorteaza

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

4 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Bucură-te de tehnologia performantă a smartwatch-urilor Apple

Smartwatch-urile de la Apple, precum toate produsele lor sunt extrem de delicate, sofisticate și îmbină armonios mai multe caracteristici: design extrem de frumos și fin, tehnologie de ultimă generație, performanță ridicată și funcționalități multiple. Smartwatch-urile pentru femei și bărbați de la Apple sunt dotate cu ecrane de calitate superioară și permit afișarea mai multor elemente concomitent. De asemenea, sunt prevăzute cu senzori foarte receptivi și sensibili la orice mișcare. 

Ce tipuri de Apple smartwatch Samsung găsești disponibile la Mobino?

Dorim să oferim o gamă cât mai variată de produse pentru a reuși să răspundem unei palete foarte largi de nevoi. Din acest motiv, modelele disponibile în magazinul nostru sunt unele dintre cele mai apreciate și cumpărate modele. Vei găsi atât modele pentru femei, cât și pentru bărbați, modele sport sau modele pentru uz obișnuit. Fiecare model este definit de propriile caracteristici. 

  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Nike S6
  • Smartwatch Apple 6 

Fiecare model vine cu sistemul de operare propriu Apple iOS, autonomie a bateriei diferă de la ceas la ceas în funcție de câte dotări are, cu o capacitate de stocare de 32 GB. De asemenea, culorile disponibile și dimensiunile sunt variate. 

Alege modelul preferat de Apple Smartwatch, consultă lista de specificații tehnice ale fiecăruia și alege-l pe care vine ca un răspuns la preferințele tale! Comandă online de pe www.mobino.ro!