Facebook Pixel

Laptopuri

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 73

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Laptop Ultrabook ASUS 15.6'' ExpertBook B1 B1500CEAE-BQ3125, Procesor Intel Core i3-1115G4, Star Black
  Laptop Ultrabook ASUS 15.6'' ExpertBook B1 B1500CEAE-BQ3125, Procesor Intel Core i3-1115G4, Star Black
  Rating:
  100%
  RON1999,99
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 73

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Laptopurile pot fi utilizate pentru modelare 3D, grafică, gaming sau pur și simplu, pentru job. Laptopurile sunt la mare căutare, cel mai probabil pentru că multe persoane caută în prezent aceste device-uri, deoarece dețin deja un PC sau o tabletă și își doresc ceva diferit sau țintesc spre portabilitate.

Alegerea unui laptop bun este dificilă. În primul rand, trebuie să-ți stabilești un buget și să fii pregătit să-l suplimentezi dacă este nevoie, pentru că nu cumperi un laptop în fiecare zi, și este greu sa il îmbunătățești.

Când vine vorba de achiziționarea unui laptop, ia în considerare următorii factori: design (display, tastatură iluminată, tastatură numerică) și placa video. Acestora li se adaugă și autonomia bateriei, dar și brandul.

 • Laptopuri gaming - Mulți aleg un device pentru jocuri. Pentru că placa video este importantă în gaming, recomandăm să-ți iei un laptop cu un procesor mai lent, dar o placă video bună. Dacă ai un buget mare, poți sta fără griji și să alegi un model echilibrat.
 • Laptopuri pentru editare video și redare filme - Îți recomandăm o variantă cu o placă video de calitate, precum și cu un procesor potrivit. În plus, dacă te ocupi de editare profesională video sau foto, este indicat să investești într-un display de înaltă calitate, de preferință cu o rezoluție FULL HD.
 • Laptopuri office - Este posibil să ai nevoie de un laptop cu porturi de conectare compatibile, iar pe de altă parte, de un laptop mai ușor, chiar ultraportabil, cu ecran tactil. 

Indiferent de modul în care folosești un laptop, mobino.ro îți pune mai multe variante la dispoziție. Noi te ajutăm cu descrieri și specificații detaliate astfel încât să faci alegerea potrivită!