Facebook Pixel

Telefoane Nokia

Filtreaza Sorteaza

Produsele 49-72 din 139

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. Telefon mobil Nokia G50, 128GB, 4GB RAM, 5G, Dual SIM, Ocean Blue
    Telefon mobil Nokia G50, 128GB, 4GB RAM, 5G, Dual SIM, Ocean Blue
    Rating:
    100%
    RON899,99
    Adauga la favorite
  2. Telefon mobil Nokia 105 (2019), Dual Sim, 4MB RAM, 2G, Albastru
    Telefon mobil Nokia 105 (2019), Dual Sim, 4MB RAM, 2G, Albastru
    Rating:
    100%
    RON99,99
    Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 49-72 din 139

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

De fiecare dată când auzi cuvântul „Nokia” un sentiment de nostalgie te încearcă. Probabil primul tău telefon sau al părinților a fost un durabil Nokia. Atât de apreciată cu ceva timp în urmă, compania finlandeză și-a păstrat buna reputație și a transmis-o și în smartphone-urile de nouă generația. De la butoane la touchscreen tranziția a fost într-adevăr una mare, dar compania a reușit să îmbine tot ceea ce oamenii apreciau și mai demult - durabilitate, performanță și tehnologie.

Dacă ești în căutarea unui telefon sau a unui smartphone Nokia, în oferta noastră găsești atât unele cu design cu butoane dar și smartphone-uri, la prețuri avantajoase.

De ce următorul tău telefon trebuie să fie un Nokia?

Pentru persoanele care nu s-au adaptat ecranelor mari și configurațiilor fără butoane Nokia este opțiunea sigură, ușor de folosit și foarte durabilă. Există numeroase modele de astfel de dispozitive pentru aceștia.

Pentru că a înțeles nevoie de protecție a informațiilor personale, compania oferă deținătorilor de smartphone-uri Nokia actualizări rapide și regulate de software și de securitate. Lunar, aceștia sunt protejați cu ajutorul a seturi de upgrade-uri complete ale software-ului sistemului de operare cu dezvoltare de securitate încorporată.

Descoperă modelele disponibile la Mobino și îmbină performanța cu siguranța unei mărci de încredere, apreciată în toate colțurile lumii!