Facebook Pixel

Casa, Gradina si Auto

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 268

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Acumulator Bosch GBA 18V, Li-Ion, Indicator nivel incarcare, Negru
  -16%
  Acumulator Bosch GBA 18V, Li-Ion, Indicator nivel incarcare, Negru
  Pret special RON189,90 16% reducere RON226,99
  Adauga la favorite
 2. Comutator wireless Xiaomi Mi Wireless Switch, Alb
  -17%
  Comutator wireless Xiaomi Mi Wireless Switch, Alb
  Pret special RON34,90 17% reducere RON41,90
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 268

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În lumea vastă a produselor destinate îngrijirii casei și facilitării activităților de bricolaj și auto, Mobino iese în evidență ca destinația de încredere, oferind o gamă variată de soluții pentru a transforma casa într-un spațiu confortabil și eficient. Cu produse precum echipamentele de îngrijire a casei, uneltele de bricolaj și gadgeturile auto, Mobino își propune să aducă inovație și ușurare în viața de zi cu zi a clienților săi.

Echipamente de Îngrijire a Casei:

Mobino pune la dispoziție o selecție impresionantă de echipamente și produse pentru îngrijirea casei, menite să facă curățenia și organizarea mai ușoare și mai eficiente. Mobino înțelege nevoia de a avea produse eficiente și ușor de utilizat, transformând munca de întreținere într-o sarcină mai plăcută și mai rapidă.

Unelte de Bricolaj:

Pentru cei pasionați de lucrările de bricolaj și de amenajarea propriului spațiu, Mobino oferă o gamă completă de unelte și echipamente de calitate. De la scule manuale până la mașini electrice, Mobino este partenerul perfect pentru proiectele tale de bricolaj. Cu o atenție deosebită la calitate și performanță, uneltele disponibile pe Mobino sunt proiectate pentru a face orice proiect de construcție sau reparare să decurgă fără probleme, oferind astfel clienților încrederea că pot realiza orice proiect cu succes.

Gadgeturi Auto:

Mobino nu se oprește doar la îngrijirea casei și bricolaj, ci oferă și o gamă de gadgeturi auto inovatoare. Gadgeturile auto disponibile pe platformă sunt proiectate pentru a face călătoriile mai plăcute și mai sigure, oferind totodată și funcții utile pentru mentenanța vehiculului.

Mobino se distinge prin consultanță specializată, oferind ghiduri practice și sfaturi pentru a ajuta clienții să aleagă produsele potrivite pentru nevoile lor specifice. În plus, platforma organizează regulat evenimente și promoții speciale.