Facebook Pixel

Epilatoare electrice

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 48

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 48

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Epilatoarele electrice sunt dispozitive de îndepărtare a părului, care funcționează pe baza unor principii tehnologice specifice. Pe piață există diferite tipuri de epilatoare electrice. Printre cele mai comune tipuri se numără cele cu disc și epilatoarele cu lumină pulsată (IPL).

Epilatoarele cu disc epilatoare au un disc rotativ care prinde și smulge firele de păr de la rădăcină. Sunt eficiente și pot fi utilizate pe diferite zone ale corpului. Cele cu lumină pulsată utilizează impulsuri de lumină pentru a încetini creșterea părului. Sunt considerate a fi eficiente pe termen lung și pot reduce numărul de fire de păr care cresc înapoi. Ambele variante sunt opțiuni populare de îngrijire personală.

Epilatoarele electrice funcționează prin captarea firului de păr și îndepărtarea acestuia de la rădăcină. Acestea sunt alimentate cu energie electrică prin intermediul unui cablu sau a unei baterii reîncărcabile. Odată pornite, epilatoarele folosesc diverse tehnologii, cum ar fi discurile rotative, pentru a prinde și smulge firele de păr. Acestea pot avea și funcții suplimentare, cum ar fi masajul sau iluminarea pentru a facilita procesul de epilare.