Facebook Pixel

Incarcatoare wireless

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 32

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 32

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Încărcătoare wireless

 

Scapă de grija firelor și alege un încărcător wireless pentru dispozitivele tale preferate! Tehnologia de încărcare wireless presupune transferul de energie între două dispozitive, prin intermediul unui câmp electromagnetic și se bazează pe bobina din platforma de încărcare și pe bobina din device-ul tău (smartwatch, telefon etc.). Mobino.ro îți pune la dispoziție o selecție variată de încărcătoare wireless, pentru a uita de cablurile din fiecare încăpere a casei tale ori de la locul de muncă.

Achiziționarea unui încărcător wireless aduce cu sine o serie de avantaje, de care te poți bucura din plin. În primul rând, este foarte ușor de folosit de către oricine, fiind nevoie doar de apropierea telefonului de suprafața încărcătorului. Dacă bateriile litiu-ion sunt fabricate și concepute în așa fel încât să necesite încărcarea pe perioade scurte dar dese, încărcătoarele wireless sunt realizate pentru a proteja și pentru a crește durata de viață a acumulatorilor, deoarece protejează telefonul de scurtcircuite sau supratensiune, ce poate duce la deteriorarea bateriei în timp.

Ai libertate mai mare, pentru că poți folosi încărcătorul wireless aproape oriunde, fără grija cablurilor. În plus, acest tip de încărcător permite încărcarea mai multor tipuri de dispozitive, pe lângă telefon, de exemplu tableta sau ceasul smart. Alege un încărcător wireless din oferta Mobino.ro și bucură-te de o încărcare sigură și eficientă a telefonului tău. Comandă modelul tău preferat, iar echipa noastră îl va trimite direct la tine acasă.