Facebook Pixel

Huse Tablete

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 154

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 154

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Precum husele de telefon, husele de tablete sunt accesorii ce protejează tableta de lovituri, zgârieturi și chiar infiltrații de apă. În această secțiune poți găsi huse pentru tablete de la branduri de renume precum: Samsung, Huawei, Lenovo și mulți alții. Vezi toată colecția și alege husa potrivită pentru tableta ta.

Criterii pentru alegerea celei mai bune huse pentru tabletă:

  • Protecția oferită - în mediul online există numeroase tipuri de huse de tabletă, fiecare dintre aceste oferind o protecție mai mică sau mai mare pentru tableta ta. Aici poți găsi huse-carcasă - care protejează atât spatele cât și lateralele tabletei, sau huse pentru tabletă cu tastatură ideale pentru persoanele care preferă să lucreze de pe tabletă.
  •  Materialul husei - husele de tablete pot fi fabricate din diverse materiale. Astfel, gradul de protecție pentru tabletă este și el diferit. Pe Mobino.ro poți alege huse pentru tabletă din: piele, TPU, poliuretan  sau ABS și piele ecologică.

Cumpără o husă pentru tableta ta care se potrivește cel mai bine cu stilul și nevoile tale! Alege din colecția noastră o husă care să-ți protejeze tableta la prețuri atractive!