Facebook Pixel

Memorii USB si micro-SD

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 95

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 95

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Explorarea Eficienței și Stocării cu Carduri de Memorie și Memorii USB de pe Mobino

Descoperă gama variată de carduri de memorie și memorii USB disponibile pe Mobino, oferind soluții eficiente și fiabile pentru stocarea și transferul datelor. Aceste dispozitive compacte și performante sunt esențiale pentru a-ți extinde spațiul de stocare și a gestiona eficient informațiile digitale.

Carduri de Memorie

Performanță Ridicată: Cardurile de memorie disponibile pe Mobino se remarcă prin performanța lor ridicată, oferind viteze de citire și scriere impresionante. Indiferent dacă ești un profesionist care lucrează cu fișiere mari sau un pasionat de fotografie, aceste carduri îndeplinesc cerințele tale.

Capacități Variate: Găsește carduri de memorie cu capacități variate, de la modele cu stocare mică potrivite pentru utilizarea zilnică până la variante cu capacitate mare, ideale pentru videografie înaltă rezoluție sau stocare extinsă a datelor multimedia.

Compatibilitate Universală: Cardurile de memorie de pe Mobino sunt compatibile cu o gamă largă de dispozitive, inclusiv camere foto, smartphone-uri, tablete și alte dispozitive digitale. Asigură-te că vei găsi cardul potrivit pentru nevoile tale specifice.

Memorii USB

Viteze Rapide de Transfer: Memoriile USB oferite pe Mobino se remarcă prin vitezele lor rapide de transfer, facilitând copierea și partajarea eficientă a datelor. Experimentează eficiența la nivel înalt atunci când transferi documente, fotografii sau fișiere multimedia.

Design Compact și Durabil: Cu un design compact și durabil, memoriile USB sunt partenerii ideali pentru utilizarea zilnică. Materialele de calitate și construcția robustă asigură o durabilitate pe termen lung, protejând datele tale în orice condiții.

Capacități Diverse: Alege dintr-o varietate de capacități de stocare, de la modelele cu capacitate mică potrivite pentru transportul de documente până la variantele cu capacitate mare, ideale pentru backup-uri sau transferuri de fișiere voluminoase.

Conectivitate Versatilă: Memoriile USB sunt echipate cu diferite tipuri de conectori pentru a satisface nevoile tale. De la conectori USB-A clasici la cei mai noi USB-C, găsește memoria potrivită pentru dispozitivele tale.

Descoperă acum pe Mobino gama diversificată de carduri de memorie și memorii USB și adaugă eficiență procesului tău de stocare și transfer de date.