Facebook Pixel

Uscatoare de par

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 48

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 48

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Cunoasterea tipului de par este esentiala in alegerea unui uscator de par potrivit. Fiecare tip de par are nevoi diferite si necesita o anumita temperatura si viteza a fluxului de aer. De exemplu, parul normal poate fi uscat cu usurinta si nu necesita un uscator de par puternic. In schimb, un par uscat sau vopsit are nevoie de o temperatura mai scazuta si de un flux de aer mai delicat pentru a preveni deteriorarea suplimentara a firului de par.

Puterea acestui produs de ingrijire personala este un alt factor important de luat in considerare. Puterea este direct proportionala cu viteza de uscare. Pentru parul subtire si fragil, un uscator cu o putere mai mica este suficient pentru a evita supraincalzirea si deteriorarea firului de par. Pe de alta parte, pentru parul gros si lung, este recomandat un uscator cu o putere mai mare pentru a asigura o uscare eficienta si rapida.

Tehnologia utilizata in uscatoarele de par poate face diferenta in rezultatul final al coafurii. Uscatoarele cu tehnologie ionica reduc electricitatea statica si imbunatatesc stralucirea parului. Acestea sunt ideale pentru toate tipurile de par. Uscatoarele cu tehnologie ceramica distribuie caldura in mod uniform si previn deteriorarea parului. Acestea sunt recomandate in special pentru parul fragil si sensibil. Uscatoarele cu tehnologie turmalina sunt folosite pentru parul cret, deoarece ajuta la definirea buclelor si reduc frizz-ul.