Facebook Pixel

Telefoane Apple

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 121

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 121

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Cu un telefon iPhone poti face fotografii exceptionale, demne de un adevarat profesionist, printr-o simpla apasare de buton. Realizeaza fotografii Wide si Ultra Wide cu noul sistem cu camera duala, prinde in video-urile tale inclusiv ce se intampla in afara cadrului si editeaza imaginile si videoclipurile cu aplicatiile inteligente preinstalate, care-ti vor duce continutul vizual la un nou nivel. 

Pe un iPhone marca Apple poti explora fotografia pe timp de noapte cu Night Mode, care surprinde cu fidelitate coloristica si detaliile lumii din jur chiar si in conditii de luminozitate scazuta. De asemenea, te poti juca cu modul Deep Fusion, care combina expuneri multiple pentru a maximiza detaliile si a realiza fotografii cu adevarat uluitoare, sau cu modul Portrait, care ofera o adancime spatiala ideala, evindentiind subiectul fotografiat prin estomparea artistica a detaliilor din fundal. Inclusiv videoclipurile pe care le realizezi vor fi surprinzatoare daca experimentezi functia Time-lapse.

Cu un design excelent care-ti ofera o experienta impecabila atunci cand il tii in mana si ii accesezi diferite functii, telefoanele iphone au acoperire 5G, putand ajunge si la viteze de 4 Gb pe secunda, astfel incat tu sa poti trimite continut media cu viteza luminii si sa te bucuri de un streaming lin si de o experienta de gaming netulburata.

Cu o capacitate de stocare generoasa, un iphone poate stoca numeroase fotografii si videoclipuri de inalta calitate, astfel incat tu sa te poti bucura oricand de fiecare moment imortalizat fara nicio grija. Dotate cu o baterie care tine toata ziua, cu cipuri incredibil de rapide, iphone-urile executa fiecare comanda, oricat de multa putere de procesare ar consuma, cu foarte mare viteza si oferind o experienta fluida de interactiune cu interfata, fara intreruperi, oricarui utilizator. 

Gaseste in oferta noastra numeroase telefoane iphone de vanzare, fie ca e vorba de iphone 12, iphone 11, sau de alte modele si bucura-te de rezistenta, eleganta, durabilitatea si viteza unui dispozitiv mobil de exceptie! Nu uita sa verifici si oferta noastra de huse, folii si accesorii pentru telefoane mobile!