Facebook Pixel

POLITICA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Ne-ai acordat incredere, navigand si facand cumparaturi in magazinul nostru online si iti multumim pentru asta. SC MITEVO GROUP SRL te asigura ca va prelucra datele tale in mod onest, transparent si informat, conform schimbarilor si modificarilor aduse de Regulamentul (EU) general privind protectia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679 („GDPR”).

Aceeasi abordare o vom avea de fiecare data cand ne vizitati sau va faceti cumparaturile in: https://mobino.ro/

Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor poate fi modificata sau actualizata oricand de catre SC MITEVO GROUP SRL, atunci cand consideram ca survin anumite modificari in activitatile prin care prelucram datele tale. Vom publica pe site-ul nostru, mobino.ro, orice astfel de modificari si va vom informa in mod corespunzator prin e-mail.

Aceeasi abordare o vom avea de fiecare data cand ne vizitati sau va faceti cumparaturile in mobino.ro.

Dorim sa te informam prin aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal („Politica de Prelucrare a Datelor” sau „Politica”) referitor la:

CUPRINS

1. Cine suntem?

2. Ce sunt datele personale?

3. Ce date prelucram despre tine?

4. In ce mod colectam si prelucram datele tale?

5. Cat timp pastram datele tale?

6. Cu cine impartasim datele tale?

7. Cand transferam datele tale in afara spatiului Uniunii Europene sau SEE?

8. Cum asiguram securitatea datelor tale?

9. Ce drepturi si optiuni ai cu privire la datele tale?

10. Intrebari si solicitari privind protectia datelor

1. CINE SUNTEM?

SC MITEVO GROUP SRL, persoana juridica de nationalitate romana, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J21/222/2022, avand cod unic de inregistrare fiscala RO45948639 („SC MITEVO GROUP SRL” sau ,,mobino” sau „Operator” sau „Noi”), este operatorul datelor tale si entitatea care iti furnizeaza produse prin intermediul mobino.ro.

Ne puteti contacta oricand la: Otopeni, Str. Drumul Garii Odai, nr. 1A, et. 3, camera 315B, Jud. Ilfov, Romania.

Telefon: 031 425 6069

Email: [email protected]

SC MITEVO GROUP SRL a numit un Responsabil cu Protectia Datelor Personale. Pentru orice intrebari sau nelamuriri legate de prezenta Politica, de modul in care SC MITEVO GROUP SRL prelucreaza datele tale sau drepturile tale, ne poti contacta la adresa de e-mail dedicata [email protected] sau la adresa Strada Balantei, nr. 46, Petresti, Corbeanca, judetul Ilfov, Romania.

2. CE SUNT DATELE PERSONALE?

Datele personale inseamna orice date sau informatii care ne ajuta sa va putem identifica direct (de exemplu numele, prenumele tau) sau indirect (de exemplu, in functie de profilul pe care il cream pentru a-ti transmite oferte personalizate). Anumite informatii sunt mai putin evidente (cum ar fi preferintele si obiceiurile tale la cumparaturi, IP-ul computerului tau), dar asociate cu persoana ta, ne ajuta sa te putem identifica si se circumscriu astfel notiunii de ”date personale”.

3. CE DATE PRELUCRAM DESPRE TINE?

Politica SC MITEVO GROUP SRL este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare ca sa iti oferim cea mai placuta experienta atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul web al mobino. In general, prelucram urmatoarele tipuri de date despre tine:

 • Nume si prenume;
 • Adresa de e-mail;
 • Numarul de telefon;
 • Geo-localizarea generala a dispozitivului de pe care navighezi/te autentici in contul de client;
 • Informatii despre produsele si serviciile achizitionate;
 • Gradul de utilizare si activitatile tale pe platforma mobino;
 • Interese si preferinte legate de produsele din mobino.

Mai exact, in tabelul de mai jos am prezentat datele cu caracter personal („Date” sau „Date Personale”) pe care le colectam direct de la tine, care rezulta din interactiunea cu tine si pe care noi sau parteneri nostri le urmarim in vederea furnizarii produselor comandate sau pentru a-ti oferi diverse oferte personalizate, atunci cand navighezi/ faci cumparaturi pe site-ul web al mobino sau atunci cand utilizezi diverse dispozitive (computer, tableta ori telefon mobil).

Datele minorilor

SC MITEVO GROUP SRL nu permite prelucrarea datelor personale ale clientilor care nu au implinit varsta de 18 ani.

4. IN CE MOD PRELUCRAM DATELE TALE?

SC MITEVO GROUP SRL colecteaza si prelucreaza datele tale pentru onorarea comenzilor pe care le faci si livrarea produselor pe care ti le doresti, imbunatatirea experientelor tale in mobino.ro, oferirea de asistenta si suport atunci cand utilizezi contul de client sau pentru a-ti crea un profil de client in vederea transmiterii unor oferte personalizate (marketing direct).

Am detaliat in tabelul de mai jos modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

In ce scop colectam si prelucram datele tale? Ce date colectam si in ce mod le prelucram? Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor? Ce date colectam si in ce mod le prelucram? Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor?
Crearea contului tau de client

Iti putem crea un cont de client pe mobino doar daca ne oferi obligatoriu urmatoarele date personale, fie (a) in procesul de solicitare de catre tine a deschiderii unui cont de client nou, fie (b) urmare a plasarii unei comenzi, pentru prima data, in mobino (iar noi, cu aceasta ocazie, iti activam un cont de client pentru a putea onora comanda ta):

 • nume, prenume;
 • e-mail;
 • numar de telefon.
 
Efectuarea de cumparaturi in mobino

Poti efectua cumparaturi doar daca ai activat un cont de client, plasezi unele produse in cosul de cumparaturi iar ulterior lansezi o comanda , dupa ce accepti in prealabil Termenii si Conditiile mobino.

De fiecare data cand lansezi o comanda vom colecta si prelucra urmatoarele date: nume si prenume, adresa de livrare, numar de telefon.

Cand confirmam comanda ta, sau te anuntam ca produsele au ajuns in punctele de preluare vom prelucra: numarul de telefon si dupa caz adresa de e-mail pentru a te informa cu privire la situatia comenzii/livrarii tale.

Executarea contractului: Pentru a-ti putea onora comenzile, a livra produsele la adresa indicata/ preda produsele in punctele de ridicare, a ne executa obligatiile de garantie asociate produselor, sau, dupa caz, a face un retur de produse.

Plata cumparaturilor/ restituirea platii in caz de retur de produs/ anulare comanda

Detaliile cardului pe care il folosesti pentru plata prin platforma EuPlatesc.ro a cumparaturilor din mobino nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre noi, ci doar de catre entitatea de autorizare a tranzactiei sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online.

SC MITEVO GROUP SRL prelucreaza doar urmatoarele date pe care le trimite catre partenerul de autorizare a platilor/ tranzactiilor online:

 

 • nume, prenume;
 • ID comanda;
 • data initierii tranzactiei, data finalizarii;
 • ID tranzactiei; o situatie plata (plata efectuata/ neefectuata);
 • suma tranzactionata (dupa caz).

In cazul unor retururi/ anularii comenzii colectam si prelucram:

 • IBAN-ul si banca la care ai deschis contul bancar, pentru a-ti restitui banii plati pentru produsele returnate/ comenzile anulate.

 

Executarea contractului: Pentru a asigura suportul necesar procesarii de catre partenerii nostri autorizati sa intermedieze plata produselor comandate de tine.

Livrarea produselor catre tine

Iti livram produsele la adresa indicata, prin curierii nostri, cu care partajam strict datele necesare livrarii produselor:

 

 • nume, prenume;
 • adresa de livrare;
 • telefon;
 • valoarea sumei platibila cu ramburs (dupa caz).

 

Executarea contractului: Indeplinirea obligatiilor noastre legate de gestionarea si livrarea produselor catre client in conditiile si timpii agreati.

Asistenta si suport clienti

Pentru a-ti putea asigura suportul cu privire la contul tau de client / comenzile pe care le lansezi in mobino, te vom identifica prin confirmarea:

 

 • numelui si prenumelui;
 • adresei de e-mail si numarului tau de telefon;
 • ID-ul comenzii – Aceleasi date le vom prelucra si in vederea solutionarii reclamatiilor tale.

 

Executarea contractului: Indeplinirea responsabilitatilor/ activitatilor noastre in perioada de executare a contractului.

Actiuni de loialitate

mobino.ro acorda si aloca diverse reduceri si beneficii aferente actiunilor noastre de loialitate (sub forma de vouchere, reduceri, etc.).

Executarea contractului: In scopul realizarii actiunilor noastre de loialitate si oferirea reducerilor comerciale in relatia cu tine

Campanii promotionale, concursuri, promotii sau tombole

Pentru concursurile online derulate pe site-ul mobino.ro colectam adresa ta de e-mail. Mai organizam concursuri pe pagina oficiala de Facebook a SC MITEVO GROUP SRL, unde colectam, in functie de campanie, urmatoarele date necesare participarii tale la concurs, respectiv, pentru validarea castigatorilor prin random.org:

 

 • nume si prenume;
 • adresa de e-mail;
 • numar de telefon.

 

Daca esti castigator, vom mentiona numele si prenumele tau pe pagina oficiala Facebook a SC MITEVO GROUP SRL sau pe site-ul nostru mobino.ro

Consimtamant: In scopul participarii tale la concursurile organizate de SC MITEVO GROUP SRL si acordarii premiilor respective

Crearea de profiluri de client in scop de marketing direct

In functie de interactiunile si comportamentul tau in website-ul mobino colectam si prelucram prin intermediul partenerilor nostri datele tale pentru a-ti crea profilul tau de client in vederea transmiterii ulterioare de oferte personalizate („oferte personalizate”) prin canalele de comunicare alese de tine. In vederea profilarii prelucram urmatoarele date:

 

 • numele, prenumele,
 • adresa ta de e-mail si/sau de corespondenta
 • numarul de telefon mobil;
 • istoricul interactiunilor tale cu noi in website-ul mobino, respectiv:
 • ce produse ai vizualizat, cautat sau comandat;
 • ce produse ai adaugat in cosul de cumparaturi si ulterior le-ai eliminat, comandat/ cumparat;
 • ce comenzi ai initiat si ulterior le-ai finalizat sau anulat;
 • ce produse ti-au fost livrate, au fost platite;
 • preferintele tale cand efectuezi cumparaturi din mobino (ce produse ai cumparat, la ce data/ora, cum ai efectuat plata);
 • identificatorii online obtinuti de la dispozitivul utilizat de tine atunci cand navighezi pe website-ul mobino

 

Atunci cand vizitezi website-ul mobino, te autentifici in contul de client, sau utilizezi aplicatia noastra mobila, mai colectam cu ajutorul cookie-urilor si date obtinute de la computerul, telefonul, tableta sau alt dispozitiv utilizat de tine („dispozitivul”), informatii cu care te putem identifica online („identificatori online”), si pe care le utilizam la profilare in scop de marketing direct:

 

 • Adresa IP;
 • Browser-ul de internet pe care il utilizezi si versiunea sistemului de operare al dispozitivului;
 • Date de protocol HHTP/HTTPS;
 • Durata vizitei/ activitatii tale pe website-ul mobino;
 • Locatia generala a dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul mobino. [Te rugam sa retii ca majoritatea dispozitivelor iti ofera optiunea de a dezactiva serviciile de geo-localizare chiar din setarile dispozitivului respectiv] [„Cookie-uri” – fisiere pe care un server le trimite dispozitivului tau, plasate pe site-ul mobino sau prin descarcarea/ utilizarea aplicatiei mobile Scopul si modul in care prelucram cookie-uri sunt detaliate in Politica de utilizare a cookies, disponibila pe website-ul mobino]

 

Daca esti castigator, vom mentiona numele si prenumele tau pe pagina oficiala Facebook a SC MITEVO GROUP SRL sau pe site-ul nostru mobino.ro

Consimtamant: Pentru profilare si transmiterea unor oferte personalizate prin canalele de comunicare la care consimti (sms, e-mail, notificari push-up).

Mai multe detalii despre modul in care facem profilarea in scop de marketing direct regasesti mai jos la sectiunea „Profilarea”. Ai dreptul oricand de a te opune profilarii.

Publicitate comportamentala on-line

Pe baza navigarilor si comportamentului tau in mobino, monitorizat prin cookie-uri, iti vom furniza reclame on-line la unele dintre produsele noastre care te pot interesa.

Pe baza informatiilor despre navigarea ta in mobino sau din aplicatia mobila, te vom incadra intr-un grup de interes cu alti clienti similari, ca si comportament de navigare si iti vom livra astfel reclame (bannere) pe baza acelor interese.

De exemplu, un profil de interes “prize” se poate deduce din datele tale, prin evaluarea produselor pe care le-ai vizitat pe website-ul mobino si in acest fel un cookie este plasat pe dispozitivul tau pentru a te incadra ca cineva interesat de categoria “prize”, iar ulterior vei primi unele mesaje publicitare special personalizate din categoria “prize”.

Consimtamant cookie: Pentru cookie-urile care monitorizeaza comportamentul tau in mobino. Daca nu doresti sa participi la monitorizarea prin cookie-uri in scopul transmiterii de reclame (bannere) on-line pe baza intereselor tale, poti refuza setarea in acest sens a unui modul cookie prin setarea browser-ului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie.

Poti de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare ale unui furnizor servicii browser (de ex. Google), setand browser-ul tau in asa fel incat modulele cookie ale domeniului respectiv sa fie blocate. Poti face asta foarte usor din urmatoarea pagina www.youronlinechoices.com/ro/optiunile-mele

Optiunea de a renunta la publicitatea comportamentala on-line nu va opri afisarea reclamelor generale, care nu sunt individualizate in functie de interesele tale.

Oferte pe baza de audientele personalizate (pe liste de clienti)

Cu acordul tau, vom utiliza adresa ta de e-mail si numarul de telefon mobil pentru crearea de liste de clienti codificate („datele hash”), iar apoi vom folosi datele codificate din aceasta lista pentru a corela datele tale (si a altor clienti dintr-un grup de interes) cu datele persoanelor de pe Facebook, pentru a transmite, pe acest canal, catre contul tau de Facebook, oferte personalizate prin reclame tinta.

Facebook codifica datele hash, le incarca in platforma sociala si astfel ne creeaza audienta, utilizand aceste date hash exclusiv pentru corelarea cu datele din contul tau de Facebook, fara sa distribuie aceste date tertilor (sau, altor agentii de publicitate comerciala) si vor fi sterse automat de Facebook imediat dupa corelare. Atunci cand creezi o audienta asemanatoare, alegi o audienta sursa (o audienta personalizata creata cu ajutorul unui partener de date, al datelor pixelului tau, al datelor din aplicatia ta de mobil sau al fanilor paginii ), iar Facebook identifica trasaturile comune ale persoanelor din aceasta audienta (de exemplu, informatii demografice sau interese). Apoi, Facebook gaseste persoane care au trasaturi similare (sau „asemanatoare”) cu acestea. Daca raspunsul este afirmativ, va trebui sa mai adaugam aici un paragraf precum cel de mai jos.

In plus, pe website-ul mobino utilizam si serviciile Facebook de audienta personalizata creata cu ajutorul datelor pixelului tau si al datelor din aplicatia ta mobila. Cu ajutorul acestui serviciu oferit de Facebook, Noi si Google putem identifica faptul ca a-ti dat click pe anuntul nostru publicitar din Facebook si a-ti fost redirectionat catre site-ul mobino.

Datele colectate cu Facebook servesc exclusiv la intocmirea de statistici privind succesul si utilizarea campaniilor noastre publicitare pe Facebook.

Consimtamant: Pentru transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiente personalizate bazate pe liste de clienti.

Mai multe detalii privind scopurile, modul de colectare si prelucrare a datelor cu caracter personal de catre Facebook si pentru setari de protectie a sferei tale private pe Facebook, poti consulta in Politica de confidentialitate a Facebook centrul de ajutor pentru promotori.

Mentenanta si securizarea website-ului mobino

Utilizam urmatorii identificatori online pentru mentenanta si securizarea website-ului mobino:

 

 • Adresa IP;
 • Browser-ul de internet pe care il utilizezi si versiunea sistemului de operare al dispozitivului cu care te conectezi;
 • Date de protocol HHTP/HTTPS;
 • Locatia dispozitivului (daca este activata geo-localizarea) de pe care te conectezi la site-ul mobino.

Mai exact, prelucram datele tale pentru:

 • a asigura buna functionare a website-ului, respectiv:
 • afisarea corecta a continutului website-ului mobino;
 • retinerea datelor tale de autentificare (atunci cand ne soliciti);
 • imbunatatirea website-ului mobino; o parametrarea dispozitivului de pe care te conectezi/ autentifici la cerintele site-ului mobino.
 • a asigura securitatea website-ul si a te asigura ca te protejam impotriva fraudei sau a oricarei brese de securitate IT in ceea ce priveste mobino.
 • identificarea si remedierea defectiunilor care impiedica utilizarea website-ului nostru sau contului tau de client.

 

Interes legitim: Implementarea, parametrarea si mentinerea masurilor de securitate a website-ului mobino.

Audit si raportari

Prelucram datele tale pentru auditarea financiara anuala, precum si pentru depunerea declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Cerinte prevederi legale: Pentru conformarea cu obligatiile legale impuse de prevederile legale aplicabile in materie fiscala si contabila.

Apararea drepturilor in justitie

Atunci cand ne aparam drepturile in justitie pentru recuperarea unor sume datorate, sau cand ne protejam interesele impotriva unor pretentii/ reclamatii nejustificate, vom prelucra datele tale necesare formularii unor intampinari, concluzii scrise, cereri si documente specifice.

Interes legitim: Exercitarea oricaror aparari/ drepturi in fata instantelor de judecata, sau autoritatilor sau institutiilor publice / de control.

Proceduri si investigatii ale autoritatilor si/sau organelor judiciare

In mod exceptional si conform legii, vom furniza autoritatilor si institutiilor competente, in cadrul unor proceduri/investigatii formale ori a altor demersuri prevazute de lege, conform procedurii prevazute de lege, urmatoarele tale date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon.

Cerinte prevederi legale: Pentru conformarea cu obligatiile legale specifice impuse de prevederile legale aplicabile in materie privind protectia impotriva fraudei, spalarii banilor si terorismului.

Navigare retele sociale

Daca ne dai like pe pagina de Facebook sau daca te loghezi in contul tau de client cu adresa si parola Facebook, vom primi aceste date fara a le utiliza altfel decat pentru a putea comunica cu tine si eventual, pentru a-ti transmite unele oferte personalizate prin contul tau de Facebook pe baza de audiente personalizate.

Consimtamant: Transmiterea de oferte personalizate pe Facebook (prin utilizarea serviciului de audiente personalizate bazate pe liste de clienti).

PROFILAREA IN SCOP DE MARKETING DIRECT

Atunci cand iti trimitem oferte personalizate prin canale de marketing direct (sms, e-mail, notificari push-up) putem folosi anumite „tehnici de profilare” respectiv, o modalitate de prelucrare automata a datelor tale constand in special in analiza si interpretarea datelor tale personale necesare pentru a evalua sau prevedea unele aspecte legate de preferintele, interesele tale la cumparaturi in mobino. In scop de profilare, SC MITEVO GROUP SRL nu prelucreaza date sensibile privind orientarea sexuala, credintele religioase sau afilierile politice.

Comportamentul si preferintele tale personale la cumparaturi reies din istoricul tau de vizite si/sau cumparaturi in mobino, din utilizarea de catre tine a aplicatiei mobile, din situatia ta financiara care rezulta in urma cumparaturilor pe care le faci, si alte interese personale pe care ni le-ai furnizat, interese comune cu ale altor clienti.

In mod concret, SC MITEVO GROUP SRL iti creeaza profilul de client astfel:

 • pe baza comportamentului tau de navigare pe site, produse vizualizate, produse adaugate in cos;
 • pe baza datelor demografice: varsta, sex, oras;
 • pe baza istoricului de cumparare si a valorii monetare.

Colectam datele tale atunci cand facem profilarea din surse precum: website-ul nostru mobino.ro si furnizorii de servicii de publicitate cu care colaboram.

Utilizam profilarea pentru a-ti comunica si prezenta oferte personalizate promotionale, intr-un mod relevant si util pentru tine.

Iti vom putea oferi posibilitatea de a-ti modifica preferintele tale de marketing direct in contul de client prin stergerea contului de client, oricand ulterior inregistrarii tale drept client , indicand aceasta optiune in contul tau de client.

Te poti opune profilarii in scop de marketing direct, pe oricare dintre canalele de comunicare la care ai consimtit anterior, prin retragerea consimtamantului la dezabonarea de pe un anumit canal de comunicare pentru care ai optat anterior. Pentru mai multe detalii vezi mai jos sectiunea „Drepturile si optiunile tale”.

5. CAT TIMP PASTRAM DATELE TALE?

SC MITEVO GROUP SRL prelucreaza datele tale pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor pentru care acestea au fost colectate si conform politicilor noastre de retentie a datelor personale. In anumite cazuri, unele prevederi legale ne pot impune sau permite pastrarea datelor pentru o perioada mai indelungata.

Perioada de pastrare a datelor depinde in principal de urmatoarele:

 • pentru ce perioada avem nevoie de datele tale pentru a-ti oferi produsele solicitate si a ne indeplini obligatiile fata de tine si pentru scopurile mentionate mai sus in prezenta Politica;
 • daca ai un cont de client deschis pe website-ul mobino. In acest caz vom pastra datele tale cat timp acest cont de client este activ, dar nu mai mult de 5 (cinci) ani de la data ultimei autentificari in cont sau ultimei comenzi in mobino (fara autentificare in cont); te vom notifica inainte de a inchide contul tau de client si a sterge toate datele asociate acestui cont de client;
 • daca ti-ai exprimat consimtamantul pentru prelucrarea datelor pentru o perioada mai mare, vom mentine datele pe toata aceasta perioada, cu exceptia cazului in care iti retragi intre timp consimtamantul;
 • obligatiile legale sau contractuale ne impun pastrarea datelor tale pentru o anumita perioada de timp (de exemplu perioadele prescrise de lege pentru apararea drepturilor noastre in justitie).

Vom pastra datele tale doar atat timp cat detii un cont de client si/sau continui sa faci cumparaturi in mobino. Daca iti dezactivezi contul de client din mobino si ne soliciti in mod expres stergerea totala, datele asociate contului tau de client vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu mai poti fi identificat in sistemele noastre de evidenta a datelor, exceptand cazul in care suntem obligati sa pastram datele tale pentru o perioada mai lunga, in baza legii sau interesului nostru legitim.

In acest fel iti vom asigura controlul deplin asupra datelor tale personale. Vom colecta si prelucra din nou datele tale daca ni le vei oferi din nou in website-ul mobino.

Pentru scopurile pentru care ne-ai oferit consimtamantul la prelucrarea datelor, evidentiate in tabelul de mai sus, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv, cu exceptia cazului in care suntem obligati sa mentinem aceste date pentru o perioada mai lunga potrivit legii, pentru raportari la autoritatile publice, sau pentru a ne apara drepturile in justitie.

Te informam ca ne bazam pe consimtamantul tau atunci cand prelucram datele tale pentru a-ti transmite:

 • oferte personalizate pe baza de publicitate comportamentala online;
 • oferte personalizate bazate pe profilarea pe care o facem in scop de marketing direct, prin canalele de comunicare sms, email si notificari push-up;
 • oferte bazate pe audientele personalizate (pe liste de clienti) in Facebook.

*Consimtamant – inseamna acordul tau liber, specific si informat prin care accepti fara dubiu ca datele tale sa fie prelucrate de catre Noi in scopul pentru care iti dai acordul. In mobino iti poti exprima consimtamantul prin actiunea ta de a bifa casuta relevanta< asociata scopului si mijlocului de prelucrare precizat in prezenta Nota de informare

6. CU CINE IMPARTASIM DATELE TALE?

Datele tale personale pot fi transmise catre si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere pentru a-ti furniza produse

Pentru a-ti furniza produsele comandate in mobino, vom partaja datele tale cu partenerii nostri de incredere. Selectam foarte atent partenerii si furnizorii care efectueaza, in numele nostru, operatiuni suport activitatii noastre. Impartasim cu acestia doar datele personale necesare realizarii activitatilor specifice pe care le incredintam acestora.

Atunci cand externalizam anumite activitati catre partenerii nostri de incredere depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne verifica in prealabil daca acestia asigura protectia datelor tale prin masuri stricte de securitate a datelor si vom incheia cu fiecare contracte de prelucrare a datelor.

Mai exact, transmitem unele date catre terte parti (furnizorii si partenerii nostri) pentru realizarea functiilor si serviciilor necesare operarii activitatilor mobino, cum ar fi:

 • furnizorul care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe situat in Romania;
 • furnizorul aplicatiei de gestionare a operatiunilor in depozit si punctele de preluare a produselor, sau care ne ajuta sa va printam si livram facturile produselor livrate in localitati situate in Romania;
 • furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail situat in SUA, care detine certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidentialitate UE-SUA);
 • furnizorul aplicatiei WMS de gestionare a operatiunilor in depozit si punctele de preluare a produselor, sau care ne ajuta sa va printam si livram facturile produselor livrate in localitati situate in Romania;
 • furnizorul serviciilor de telefonie mobila care ne ajuta sa tinem legatura cu tine, situat in Romania;
 • curieri terti autorizati de noi sa livreze produsele cumparate de tine (Fan Curier);

Impartasim datele tale cu partenerii nostri si in scopuri de marketing

Pentru a-ti oferi produse personalizate intereselor si preferintelor tale, prelucram anumite date cu unii parteneri care ne ajuta sa va adresam ofertele personalizate, cum ar fi: (i) prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ti transmite oferte personalizate prin reclame tinta cu ajutorul functiei de audiente personalizate pe liste de clienti, sau (ii) prelucrarea datelor pentru a-ti transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentala online derulate cu Google AdWords. Modul in care Facebook sau Google prelucreaza datele tale este prezentat in tabelul din aceasta Politica de prelucrare a datelor.

Transmiterea datelor catre autoritati si institutii publice sau organe judiciare

Putem transmite unele din datele tale personale autoritatilor sau institutiilor publice competente, atunci cand ne impune legea (de ex. investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau putem transmite aceste date catre instantele judiciare atunci cand ne aparam in justitie, sau in fata altor autoritati publice.

Accesul auditorilor si consultantilor

Daca vom decide in viitor sa instrainam actiunile sau afacerea SC MITEVO GROUP SRL vom oferi acces sau transmite auditorilor si consultantilor potentiali(ilor) cumparatori datele clientilor nostri pentru efectuarea auditului necesar achizitiei actiunilor/ afacerii. Pentru acest scop, ne vom asigura ca orice potential cumparator va urmari si implementa masurile de securitate necesare pentru protectia datelor tale, iar partile vor semna in prealabil un contract de prelucrare a datelor pentru scopul tranzactiei.

7. CAND TRANSFERAM DATELE TALE IN AFARA SPATIULUI UNIUNII EUROPENE SAU SEE?

Ca si regula, datele tale nu sunt stocate intr-o tara situata in afara Uniunii Europene sau Spatiului Economic European („SEE”).

Totusi, unele date pot fi transferate catre partenerii nostri care ne ajuta sa operam activitatile mobino si sunt situati in afara spatiului Uniunii Europene. Insa, cu fiecare dintre acesti parteneri am depus eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca exista masuri adecvate de protectie a datelor.

Mai exact, furnizorul nostru de servicii care ne ajuta sa iti transmitem informari pe e-mail, desi este situat pe teritoriul SUA (in afara spatiului UE), acesta detine certificarea Privacy Shield (Scutul de Confidentialitate UE-SUA) la sectiunea non-HR, asigurand astfel un nivel adecvat de securitate a datelor, recunoscut de Comisia Europeana.

Atunci cand iti transmitem oferte personalizate prin reclame tinta apelam la functia de audiente personalizate gestionata de Facebook, Inc. situat in afara UE/Spatiului Economic European, care insa este certificat conform informatiilor disponibile public conform cerintelor Scutului de Confidentialitate UE-SUA (considerat a asigura un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal transferate din Uniunea Europeana catre organizatii din Statele Unite). Va recomandam sa consultati si Politica de confidentialitate a Facebook pe site-ul acestuia.

Daca vom transfera datele tale si catre alti parteneri/ furnizori ai SC MITEVO GROUP SRL situati in state care nu asigura un nivel adecvat de protectie a datelor transmise, ne angajam sa luam toate masurile necesare pentru a ne asigura ca respectivii parteneri/furnizori respecta termenii si conditiile stabilite in aceasta Politica. Aceste masuri pot include in plus implementarea unor standarde de protectie a datelor (de ex. ISO 27001), a unor clauze contractuale standard adoptate de Comisia Uniunii Europene, precum si a unor sisteme de control direct al acestor mecanisme.

8. CUM ASIGURAM SECURITATEA DATELOR TALE?

Asigura masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat, al utilizarii neautorizate a datelor, sau distrugerii, pierderii sau alterarii datelor. Ne angajam sa pastram datele tale personale in siguranta si luam toate masurile de protectie rezonabile pentru a face acest lucru.

Implementam procese sistematice de instruire a persoanelor responsabile de securitatea IT si de monitorizare si audit al securitatii sistemelor si infrastructuri IT conform politicilor interne ale SC MITEVO GROUP SRL.

In plus, depunem toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura (inclusiv prin contractele incheiate cu acestia) ca si parteneri nostri de incredere gestioneaza masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru prelucrarea datelor pe care le impartasim cu acestia.

9. CE DREPTURI SI OPTIUNI AI CU PRIVIRE LA DATELE TALE?

Dorim sa ne asiguram ca in orice moment ai controlul deplin asupra datelor tale si ca iti poti exercita efectiv drepturile si optiunile pe care le ai potrivit GDPR.

Pentru a ne asigura ca ai controlul efectiv al datelor tale, te informam ca ai urmatoarele posibilitati bazate pe tehnologiile pe care le ai la dispozitie:

poti gestiona din contul de client accesarea, rectificarea sau stergerea directa a unor datele disponibile in contul tau de client in mobino;

vei putea sterge cookie-urile sau istoricul navigarilor din setarile website-ului mobino; in plus, poti alege sa modifici setarile browser-ului pe care il folosesti astfel incat sa restrictionezi urmarirea de catre cookie-uri a comportamentului tau in mobino (totusi, aceste restrictionari iti pot afecta experienta de navigare in mobino);

platformele social media si motoarele de cautare (de ex. Google sau Facebook) iti ofera posibilitatea de a gestiona diverse optiuni privind modul in care alegi sa iti prelucreze datele.

In plus acestor optiuni, GDPR iti ofera, in calitate de persoana vizata, drepturile descrise mai jos. Inainte de a da curs oricarei solicitari privind drepturile tale, ne vom asigura ca esti titularul datelor cu privire la care alegi sa iti exerciti aceste drepturi, iar pentru acest scop iti putem solicita unele informatii/ date pentru a verifica identitatea ta, sau putem solicita mai multe detalii despre solicitarea ta. Corespondenta pe care o vom purta cu tine o vom putea pastra pentru a asigura ca tinem evidenta solicitarilor si si raspunsurilor privind drepturile tale.

Dreptul de a fi informat. Ai dreptul de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si usor accesibile cu privire la modul in care prelucram datele tale, inclusiv detalii privind drepturile tale, in calitate de persoana vizata. Aceste informatii despre datele, scopul si modul in care noi prelucram datele tale sunt incluse si in aceasta Politica.

Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a accesa datele pe care le prelucram despre tine, fara a percepe vreun fel de taxa la primele furnizari de date. Daca vei avea nevoie de copii ale datelor deja furnizate, vom putea percepe o taxa rezonabila tinand cont de costurile administrative de furnizare a datelor. Vom avea dreptul de a refuza cererile excesive sau repetate si nejustificate.

Pentru a-ti exercita dreptul de acces, ne poti trimite solicitarea ta prin:

E-mail: [email protected]

Dreptul la rectificarea datelor. In cazul in care identifici ca datele tale pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete sau inexacte: ne poti trimite o solicitarea de rectificare la adresa de e-mail: [email protected]

Dreptul de a te opune marketing-ului direct (inclusiv profilarea in scop de marketing direct). Te poti opune oricand si dezabona la comunicarile noastre de marketing direct in orice moment. Poti face acest lucru usor prin a da click pe linkul „dezabonare” in orice e-mail pe care le vom trimite catre tine .

In plus, poti opta pentru retragerea consimtamantului tau exprimat anterior pentru transmiterea de oferte personalizate bazate pe profilare prin aceleasi canale prin care iti comunicam aceste oferte, respectiv: email, sms sau notificari push-up.

Retragerea consimtamantului (prin dezabonare sau solicitare scrisa) nu afecteaza legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim. Te poti opune in orice moment oricarei prelucrari de date atunci cand la o astfel de prelucrare ne bazam pe interesul nostru legitim. Consultati sectiunea „Care este temeiul juridic al prelucrarii datelor?” din tabelul de mai sus pentru a identifica situatiile in care prelucrarea noastra se bazeaza pe interesul nostru legitim. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: [email protected]

Dreptul de stergere a datelor (dreptul de a fi uitat). Ai dreptul de a ne solicita stergerea datelor tale in oricare dintre situatiile urmatoare:

 • datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
 • iti retragi consimtamantul pe baza caruia am prelucrat datele tale si nu exista un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
 • te opui prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele in scop de marketing direct (inclusiv, profilarea in scop de marketing direct),
 • te opui prelucrarii datelor bazat pe interesul nostru legitim si nu putem sa demonstram ca avem motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor tale;
 • datele personale sunt prelucrate contrar legii;
 • datele personale trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor noastre legale. Acesta nu este un drept absolut. Vom putea respinge solicitarea ta de stergere a datelor daca: (i) suntem tinuti sa ne conformam unor obligatii legale de a pastra datele; sau (ii) daca datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie. Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: [email protected]

Dreptul de a restrictiona prelucrarea. Ai dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor in una din situatiile descrise mai jos.

(a) exactitatea datelor este contestata de tine (persoana vizara), pentru o perioada care ne va permite sa verificam corectitudinea datelor;

(b) prelucrarea datelor este ilegala iar tu (persoana vizata) te opui stergerii datelor si ne soliciti restrictionarea prelucrarii acestor date;

(c) nu mai avem nevoie de datele tale, dar acestea sunt solicitate de tine (persoana vizata) pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unor pretentii legale;

(d) tu (persoana vizata) ridici unele obiectii cu privire la prelucrarea datelor bazata pe interesele noastre legitime, in temeiul verificarii daca motivele legitime ale operatorului le depasesc pe cele ale persoanei vizate (adica ale tale).

Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: [email protected]

Dreptul de portabilitate. Atunci cand prelucram datele tale in baza consimtamantului sau executarii contractului, si in mod automat, vei avea dreptul sa ne soliciti transferul datelor tale: (a) catre tine sau (ii) catre un alt operator indicat de tine. Cea de-a doua situatie presupune ca ai optiunea de a ne solicita transmiterea datelor asociate contului de client catre un alt operator de date (de ex. catre un operator care administreaza un alt website de magazin online). Mai exact, vei putea solicita doar portarea datelor cu caracter personal dintre cele pe care ni le-ai furnizat direct in mod activ (exceptand orice date derivate sau create/ dezvoltate de SC MITEVO GROUP SRL, cum ar fi spre ex. un profil de client). Poti exercita acest drept in scris prin transmiterea unei solicitari scrise la adresa de e-mail: [email protected] Vom transmite datele tale solicitate conform celor precizate aici intr-un format structurat si care permite reutilizarea datelor (de ex. in format XML, JSON, CSV).

Dreptul de a face plangeri la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul sa depui orice plangeri in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal („A.N.S.P.D.C.P.”) asupra modului in care noi prelucram datele tale personale. Totusi, speram ca vei decide sa discuti mai intai cu noi, inainte de a depune orice plangeri la A.N.S.P.D.C.P. Protectia datelor tale este foarte importanta pentru noi si vom lua toate masurile necesare pentru a solutiona orice problema cu privire la controlul si securitatea datelor tale. De asemenea, te poti adresa cu diverse intrebari si catre A.N.S.P.D.C.P., autoritatea de supraveghere a protectiei datelor din Romania. Poti gasi unele ghiduri si linii directoare privind drepturile tale pe pagina web a autoritatii http://www.dataprotection.ro.

10. INTREBARI SI SOLICITARI PRIVIND PROTECTIA DATELOR

SC MITEVO GROUP SRL iti sta la dispozitie pentru orice nelamuriri, clarificari sau orice detalii de care ai nevoie cu privire la prezenta Politica de Prelucrare a Datelor.

Ne poti contacta si pentru orice sugestii sau comentarii legate de aceasta Politica sau modul in care colectam si utilizam datele tale, la datele de contact ale DPO de mai jos.

SC MITEVO GROUP SRL a numit un Responsabil cu Protectia Datelor pe care il poti contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal, la urmatoarele date de contact:

Responsabilul desemnat cu Protectia Datelor este Scortea Florina, care poate fi contactata la adresa de email: [email protected] sau la adresa: Strada Balantei, nr. 46, Petresti, Corbeanca, judetul Ilfov, Romania.

Cand se actualizeaza aceasta politica?

Prezenta Politica de Prelucrare a Datelor este supusa modificarilor si se completeaza cu celelalte politici specifice ale SC MITEVO GROUP SRL.