Facebook Pixel

Baterii externe

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 71

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 71

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Cu toții folosim din ce în ce mai mult dispozitive mobile, cum ar fi telefoane, tablete și computere. Dar ce se întâmplă când nu suntem acasă sau la serviciu și nu avem unde să le încărcăm? Sau poate se produce o pană de curent, o problemă cu care ne confruntăm cu toții din când în când. Nu putem ști niciodată!

În aceste circumstanțe, ne putem încărca gadgeturile folosind un power bank sau o baterie externă portabilă, după caz. Acești doi termeni sunt similari. Un powerbank îți asigură reîncărcarea dispozitivului fără a avea nevoie de o priză în apropiere.

Ce avantaje ofera bateriile externe?

Aceste baterii externe, denumite și powerbank, au fost create întocmai pentru a încărca alte dispozitive: telefoane mobile, tablete, laptopuri, camere de filmat și multe altele. Avantajul cel mai mare este faptul că odată încărcate de la o priză, aceste baterii externe pot fi utilizate oriunde. De exemplu, dacă ești plecat la drum lung, într-o vacanță sau o excursie, încărcarea dispozitivelor tale nu va mai fi un motiv de stres! 

Ce tipuri de powerbank gasesti pe Mobino?

Cu un singur click pe mobino.ro descoperi o gamă variată de produse, cabluri si incarcatoare, telefoane, inclusiv dispozitive de tip powerbank: de la baterii externe de la samsung de toate capacitățile și puterile, până la modele cu două sau mai multe slot-uri de încărcare. Ce mai aștepți? Nu îți lăsa telefonul să se descarce înainte să îți iei o baterie externă de la noi!