Facebook Pixel

Statii de calcat

Filtreaza Sorteaza

24 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

24 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Stațiile de călcat sunt dispozitive moderne, concepute pentru a face procesul de călcat mai ușor și mai eficient. Acestea constă dintr-un fier de călcat și un rezervor separat de apă, care generează abur sub presiune pentru a netezi țesăturile. Fierul de călcat este conectat la rezervorul de apă printr-un furtun, iar când apa din rezervor este încălzită, se transformă în abur care este trimis prin furtun către fierul de călcat. Astfel, aburul ajunge direct pe țesătură, făcând călcatul mai ușor și mai rapid.


Utilizarea unei stații de călcat are numeroase avantaje. Aceste electrocasnice mici sunt foarte utile pentru persoanele care au mult de călcat, cum ar fi familiile numeroase sau cei care poartă multe articole de îmbrăcăminte din țesături care se șifonează ușor. Stațiile de călcat pot economisi timp prin faptul că sunt capabile să genereze un volum mare de abur, ceea ce permite eliminarea șifonărilor cu mai puțin efort.

Stațiile de călcat au capacitatea de a produce o cantitate mult mai mare de abur, ceea ce le face mai eficiente. De asemenea, datorită rezervorului de apă separat, utilizatorul nu trebuie să reumple fierul de călcat de mai multe ori în timpul procesului de călcat.