Facebook Pixel

Bratari Fitness OEM

Filtreaza Sorteaza

21 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

21 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

De ce să folosești o brățară de fitness OEM?

Brățările de fitness au devenit un accesoriu foarte popular datorită utilității lor. Brățările OEM sunt create pe baza unor tehnologii moderne performante care îți permit să monitorizezi antrenamentele de fitness și răspunsul organismului la activitatea fizică pe care o desfășori. Printre avantajele pe care le oferă o brățară de fitness, se regăsesc:

  • Design plăcut. Majoritatea brățărilor sunt elegante, iar designul clasic formele compacte le face să poată fi integrate în mai multe tipuri de ținute.
  • Ușor de folosit. Sistemul de operare oferă o interfață intuitivă, pictograme clare, sugestive și inteligibile.
  • Conectare prin Bluetooth la diverse aplicații sportive din telefon. Astfel, senzorii care monitorizează mișcarea corpului înregistrează bătăile inimii, respirația, etc care se înregistrează în aplicațiile de fitness. În funcție de acestea, calculează diferiți parametri care te ajută să ai o evidență clară asupra modului în care activitatea îți influențează organismul. 
  • Sunt create din materiale rezistente chiar și la apă, astfel încât brățările de fitness reprezintă o investiție pe termen lung. 
  • Funcții multiple. Ecran cu touchscreen, alarmă, cronometru, notificări primire apeluri și mesaje, etc.  

Pe www.mobino.ro găsești brățări de fitness OEM la cele mai avantajoase prețuri. În catalogul nostru, vei găsi o multitudine de produse, cu dotări și caracteristici de bază sau complexe. Bucură-te de experiența sportului, înregistrează progresele și menține-ți activă motivația cu ajutorul brățărilor de fitness!