Facebook Pixel

LEGO

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 1043

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 1043

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Jocul cu Lego are numeroase beneficii pentru dezvoltarea copiilor. Iata cateva dintre aceste beneficii:

  • Stimularea creativitatii: Jucariile Lego nu au un mod prestabilit de utilizare, ceea ce ii permite copilului sa isi foloseasca imaginatia si sa creeze orice isi doreste. Construirea diferitelor structuri, personaje sau scene ii dezvolta abilitatile creative si ii ofera libertatea de a-si exprima ideile.
  • Dezvoltarea abilitatilor motorii fine: Manipularea pieselor Lego, care sunt de dimensiuni mici si necesita precizie in asamblare, ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii fine ale copiilor. Prin incurajarea coordonarii mana-ochi si a dexteritatii, jocul cu Lego imbunatateste capacitatea copiilor de a manipula obiecte mici si de a efectua miscari precise.

Construirea cu Lego implica intelegerea relatiilor spatiale si a proportiilor. Copiii trebuie sa se gandeasca la modul in care piesele se potrivesc si sa isi imagineze structura finala inainte de a o construi. Aceasta abilitate de a gandi spatial este esentiala in multe domenii, cum ar fi matematica, stiinta si arta.

Activitatile cu astfel de jucarii ofera oportunitatea perfecta pentru invatare prin joc. Copiii pot invata despre diferite concepte, cum ar fi gravitatia si balansul, in timp ce se distreaza construind cu Lego. De asemenea, pot folosi Lego pentru a recrea scene din cartile lor preferate sau pentru a invata despre diferite profesii si locuri.