Baterii externe cu incarcare wireless

Filtreaza Sorteaza

18 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

18 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Bateriile cu incarcare wireless reprezinta o tehnologie relativ noua, dar foarte utila. Aceste produse permit alimentarea cu energie a diferitelor dispozitive electronice fara a fi necesara utilizarea unui cablu de incarcare. Bateriile de acest tip functioneaza prin intermediul unui proces numit inductie electromagnetica, care genereaza un camp magnetic intre doua obiecte prin intermediul curentului electric.

Datorita acestei tehnologii, bateria cu incarcare wireless transmite energia catre dispozitivul compatibil prin intermediul unui camp magnetic. Astfel, utilizatorii pot incarca telefonul, tableta sau alte dispozitive electronice simple prin simpla amplasare a acestora pe o statie de incarcare wireless.

Unul dintre principalele avantaje ale bateriilor cu incarcare wireless este comoditatea si flexibilitatea de a nu mai necesita cabluri pentru incarcare. Utilizatorii pot scapa de incurcatura firelor si de necesitatea de a avea mereu un cablu de incarcare la indemana. Se recomanda sa suprapui dispozitivul, precum telefonul mobil, exact pe statia de incarcare pentru a te asigura ca tehnologia functioneaza asa cum ar trebui.

 De asemenea, bateriile cu incarcare wireless permit incarcarea simultana a mai multor dispozitive, ceea ce este un avantaj in cazul in care dispui de mai multe dispozitive ce necesita incarcare in acelasi timp.