Facebook Pixel

Casti In-Ear, True Wireless

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 365

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Casti In-Ear JBL Wave 200TWS, True wireless, Bluetooth, Microfon, Negru
  Casti In-Ear JBL Wave 200TWS, True wireless, Bluetooth, Microfon, Negru
  Rating:
  100%
  RON199,99
  Adauga la favorite
 2. Casti In-Ear, Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2, BHR4272GL, Black
  Casti In-Ear, Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2, BHR4272GL, Black
  Rating:
  100%
  RON74,99
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 365

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Bucură-te de avantajele căștilor Bluetooth

Cea mai nouă variantă de căști o reprezintă cele fără fir, care se conectează la dispozitiv prin Bluetooth. De la apariția lor au fost extrem de apreciate datorită libertății pe care o oferă, a ușurinței de utilizare, alături de calitatea superioară a sunetului și a funcțiilor pe care le dețin.

Atât căști in-ear, cât și cele on-ear se pot conecta prin Bluetooth și ambele tipuri sunt la fel de eficiente în propagarea sunetului. În funcție de specificul activității pe care o desfășori, acestea poți opta pentru un anumit tip de căști. 

De exemplu, la birou (fie că e la locul de muncă fie că e acasă) se pot plia mai bine căștile de tip on-ear. Datorită formei lor, a dimensiunii pot separa sunetul mult mai eficient, fără a exista perturbări din exterior, pentru a te putea focusa pe ceea ce ai de făcut. 

Căștile in-ear pot fi alegerea potrivită pentru a fi purtate atunci când te afli în deplasare: pe stradă, în mașină, etc. Sunt mai elegante din punct de vedere al designului, iar sunetul este dispersat optim, astfel încât să faciliteze o comunicare eficientă.

Căștile Bluetooth oferă sunete exacte și se mențin conectate la dispozitiv chiar dacă acestea nu se află în imediata apropiere. Pentru convorbiri eficiente, sunt căștile Bluetooth sunt dotate cu microfoane de mare precizie. 

Pe www.mobino.ro ți-am pregătit o varietate de căști wireless de la cele mai apreciate branduri: Samsung, Apple, JBL, Hoco etc. Claritatea sunetului, a vocilor este de necontestat astfel încât să te bucuri de experiența unică, în timp ce te bucuri de mai mult confort de utilizare. Comandă acum!