Facebook Pixel

Playmobil

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 394

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 394

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Orice copil are nevoie de jucării, iar gama de unde poți alege este foarte largă. Drept urmare, Playmobil, un brand emblematic în acest sens, continuă să dezvolte jucării pentru copii an de an. Deși compania are un istoric de câteva decenii, aceste jucării Playmobil și-au demonstrat valoarea, prin prisma avantajelor pe care le oferă copiilor mici. Aceste jucării sunt atât distractive, cât și educaționale și încurajează creativitatea copiilor atunci când sunt potrivite pentru vârsta lor.

Jucăriile Playmobil, la fel ca seturile de construcție, sunt un adevărat ajutor în educația copiilor, permițându-le să-și recreeze timpul zi cu zi, în felul lor unic. Recrearea diferitelor situații și cadre cu aceste jucării este o modalitate distractivă de a pregăti un copil pentru un eveniment, rămânând în același timp o activitate plăcută. 

Pe lângă toate aceste beneficii, nu trebuie să treci cu vederea peste semnificația culturală a jucăriilor Playmobil, care vin sub o varietate de forme, dimensiuni sau cadre. Lumea dezvoltată de acest brand oferă diverse oportunități de a discuta subiecte culturale și istorice cu copiii, de la Egipt la romani, prin Primul Război Mondial și până la cucerirea spațiului.

Dacă ești convins că lumea Playmobil este potrivită pentru copilul tău, Mobino.ro îți prezintă numeroase variante de jocuri și jucării ale acestui brand. Copilul tău va învăța și își va dezvolta abilitățile prin joacă.