Facebook Pixel

Puzzle

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 200

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 200

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Toți copiii sunt fani puzzle, însă poate nu ți-ai dat seama de câte avantaje oferă o astfel de activitate. Pentru copii, un puzzle poate fi o mare provocare, motivându-l să lucreze. Găsirea pieselor adecvate pentru a obține imaginea finală va ajuta la dezvoltarea abilităților de coordonare, care mai târziu vor servi ca bază pentru alte deprinderi, precum scrisul și desenul. 


În același timp, memoria copilului se va dezvolta pe măsură ce adună și pune cap la cap piesele din puzzle. El este nevoit să memoreze toate piesele și să le cunoască formele pentru a le așeza în ordinea corectă. 


Cel mai important element de care trebuie să ții cont când alegi un puzzle, este numărul de piese. Dacă cel mic rezolvă singur jocul, îți recomandăm să te limitezi la un puzzle de cel mult 50 de piese. 


Vârsta copilului este, de asemenea, foarte importantă. Pentru copiii de 2-3 ani, puzzle-urile din 9-10 piese sunt ideale. Poți alege variantele cu 20-35 de piese după vârsta de patru ani. Optează pentru puzzle-uri cu 100 sau chiar mai multe piese pentru a spori complexitatea pe măsură ce copilul crește. 


Imaginea este un alt criteriu demn de luat în considerare. Îți recomandăm să alegi o imagine care să-i placă copilului. Astfel, el va fi motivat să lucreze, fiind captivat de produsul final. 


Mobino.ro oferă o gamă variată de puzzle-uri pentru copii. Prin joacă, cel mic va ajunge să crească și să învețe totul rapid!