Facebook Pixel

Telefoane Mobile

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 965

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 965

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În zilele noastre, să ai un smartphone nu mai e un lux, ci un obiect indispensabil, de care ne folosim zi de zi - motiv pentru care fiecare dintre noi are nevoie de un telefon mobil la îndemână. În aceste vremuri nu mai putem spune ca telefoanele mobile reprezintă un simplu apel telefonic, cum se întâmpla odinioară. Tehnologia a dus telefonul la un nivel avansat, în care aceste mic obiect este mult mai inteligent, aducându-ne informațiile direct la vârful degetelor. 

Alege-ți telefonul mobil de ultimă generație de pe Mobino

Mobino ți-a pregătit o gamă variată de telefoane de ultimă generație din care să alegi, de la unele dintre cele mai populare branduri de telefoane mobile. Telefoanele Xiaomi, iPhone și Samsung progresează și devin din ce în ce mai performante, astfel încât să ne facă viețile mai ușoare.

Alege din selecția noastră de telefoane mobile pentru a găsi cele mai recente telefoane de la brandurile tale preferate. Ultimele modele de telefoane iPhone prezintă îmbunătățiri față de modelele anterioare, cum ar fi un sistem dual-camera de 12MP, un chip A14 Bionic care  utilizează tehnologia 5G și încărcarea wireless. Dacă ești mai degrabă fan al telefoanelor Realme, îți vei dori unul dintre ultimele modele de smartphone, care oferă o calitate superioară a imaginii datorită display-ului HD + Infinity-O și a camerei pentru selfie de 13MP.


Lucruri de luat în considerare atunci când cumperi telefoane mobile online

Folosim smartphone-uri ore în șir în fiecare zi - pentru a verifica știrile sau actualizările de pe rețelele de socializare, pentru a apela sau a trimite mesaje, pentru a efectua video call-uri, pentru a face fotografii, pentru a juca jocuri și pentru multe alte activități. Smartphone-ul este, pracitc, parte integrată a activităților de zi cu zi.

Înainte de a investi într-un smartphone, este important să iei în considerare de ce caracteristici are nevoie smartphone-ul tău, în funcție de nevoile pe care le ai tu și de scopul în care îți propui să utilizezi telefonul. De exemplu, dacă dorești un telefon bun pentru jocuri, vei avea nevoie de un telefon cu memorie bună, pentru a avea parte de o experiență conform așteptărilor pe care le ai.

Prin urmare, există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când investiți într-un smartphone nou, cum ar fi:  


Preț
Este necesar încă de la început să ai setat buget realist pentru a restrânge rezultatele căutării la cele mai relevante telefoane mobile care îți îndeplinesc cerințele. Prin urmare, pentru a facilita luarea deciziilor, pe Mobino vei găsi opțiunea de a filtra rezultatele căutării în funcție de bugetul pe care îl ai.

Dimensiune
Când vine vorba de smartphone-uri, dimensiunea ecranului contează, deoarece cele mai recente telefoane vin cu ecrane mai mari și mai bune.

Durata de viață a bateriei
Bateriile telefoanelor actuale se consumă mai repede decât bateriile telefoanelor vechi, datorită listei lor lungi de caracteristici și funcționalități. Prin urmare, pentru a avea cea mai bună experiență cu smartphone-ul tău, ar trebui să alegi telefoane mobile a căror baterie ar dura mult în funcție de cât de mult și des este utilizat. 


Stocare internă
Este esențial să aveți suficient spațiu de stocare pe telefonul smartphone pentru a asigura o funcționare fără probleme. Smartphone-ul poate începe să întârzie sau să devină lent atunci când memoria lui internă e plină.