Facebook Pixel

Jucarii de Exterior

Filtreaza Sorteaza

13 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

13 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Te-ai mutat recent într-o casă nouă și vrei să amenajezi un loc de joacă pentru copilul tău în propria curte? Înainte de a începe căutarea, trebuie să înțelegi cum să alegi jucăriile de exterior pentru copii și cum să construiești un loc de joacă frumos. 

Jucăriile sunt importante pentru dezvoltarea copiilor. Dacă te gândești la jucării de exterior, trebuie să știi că ele ajută la dezvoltarea abilităților fizice și sociale. O trambulină, de exemplu, nu numai că îi ajută să-și construiască masa musculară, dar le permite și să socializeze mai mult cu alți copii, pe care îi pot invita la joacă.

Când vine vorba de copii, cel mai important lucru este siguranța lor. Ca urmare, fii atent atunci când alegi jucării de grădină pentru a te asigura că acestea oferă siguranță. O trambulină, de exemplu, trebuie să aibă o plasă de siguranță pentru a preveni rănirea. Un tobogan are nevoie ca la capătul ei să aibă montate plăci moi pentru a preveni eventuale accidentări. 

De asemenea, este important să alegi jucării de înaltă calitate, construite din materiale rezistente și durabile. Fie că este un leagăn, un tobogan, o trambulină, role, o piscină pentru exterior sau orice altceva, acestea le vor oferi mai multă siguranță copiilor, chiar dacă sunt puțin mai scumpe.

Mobino.ro îți pune la dispoziție toate variantele de jucarii pentru curte, în așa fel încât copilul tău să se poată distra toată ziua, iar tu să te poți bucura privindu-l!