Facebook Pixel

Prepararea Cafelei

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 46

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 46

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Pe piata exista diferite tipuri de espressoare, fiecare oferind functionalitati distincte. Cele mai comune tipuri sunt espressoarele manuale, semiautomate, automate si super-automate. 

Presiunea si temperatura apei sunt factori cheie in procesul de preparare a cafelei si pot influenta semnificativ gustul final. Unele espressoare permit utilizatorilor sa regleze aceste setari, oferindu-le posibilitatea de a experimenta si de a-si personaliza bautura, folosind, eventual, variate accesorii. Unii prefera o extractie la presiune mai mica si temperatura mai scazuta pentru a obtine un espresso mai delicat, in timp ce altii prefera o presiune mai mare si temperatura mai ridicata pentru un gust mai intens.

Multe dintre aceste aparate electrocasnice vin cu o rasnita incorporata, ceea ce este o caracteristica foarte utila. Rasnita poate fi ajustata pentru a schimba finetea cafelei macinate, influentand astfel gustul final al cafelei. O macinare mai fina poate oferi o extractie mai puternica si mai bogata in arome, in timp ce o macinare mai grosiera poate fi potrivita pentru cei care prefera un espresso mai usor.