Facebook Pixel

Alte produse de sport

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 45

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 45

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

În călătoria către un stil de viață activ și sănătos, Mobino se afirmă ca destinația principală pentru pasionații de accesorii sportive inovatoare. Cu o gamă diversificată de produse precum borsete, coarde de sărit și benzi elastice, Mobino se asigură că clienții au acces la instrumentele potrivite pentru a-și atinge obiectivele de fitness și a-și menține un stil de viață activ.

Borsete:

Mobino oferă o selecție variată de borsete concepute pentru a facilita păstrarea lucrurilor esențiale la îndemână în timpul activităților fizice. De la borsete minimalistice, perfecte pentru alergare sau ciclism, până la modele mai mari cu multiple compartimente pentru a transporta telefoane, sticle de apă și alte accesorii, Mobino acoperă nevoile tuturor. Borsetele sunt proiectate pentru a fi confortabile și rezistente la transpirație, asigurând astfel o experiență fără griji în timpul antrenamentelor.

Coarde de Sărit:

Pentru cei care doresc să aducă o doză de distracție în antrenamentele lor, Mobino oferă o gamă de coarde de sărit de înaltă calitate. Coardele sunt reglabile pentru a se potrivi înălțimii fiecărui utilizator și sunt construite pentru a asigura o mișcare fluidă și eficientă. Cu caracteristici precum mâner ergonomic și sistem de rulment cu bile, coardele de sărit de pe Mobino sunt proiectate pentru a oferi o experiență de sărit plăcută și eficientă.

Benzi Elastice:

Mobino înțelege importanța antrenamentului cu rezistență și oferă o gamă de benzi elastice versatile pentru a sprijini diferite exerciții și niveluri de intensitate. De la benzi ușoare pentru încălzire și tonifiere până la benzi mai rezistente pentru antrenamente de forță, Mobino oferă opțiuni pentru toate nivelurile de fitness. Aceste benzi elastice sunt durabile și prevăzute cu mânere confortabile pentru a facilita utilizarea și pentru a adăuga diversitate antrenamentelor.