Facebook Pixel

Casti On & Over the Ear

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 155

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. Casti Over-Ear Plantronics BlackWire C5220 USB-C, Negru
    -17%
    Casti Over-Ear Plantronics BlackWire C5220 USB-C, Negru
    Pret special RON270,90 17% reducere RON324,99
    Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 155

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Castile On Ear sunt o categorie populara de casti care se aseaza pe urechi, oferind o alternativa fata de castile Over Ear. Aceste casti sunt proiectate pentru a se potrivi pe ureche si a se sprijini usor pe cap, fara a se introduce in canalul auditiv.

Caracteristicile generale ale castilor On Ear includ dimensiuni si modele variate un design compact, care le face mai usor de transportat si de utilizat in timpul activitatilor zilnice. Pot fi considerate ca fiind confortabile pentru utilizarea pe termen lung. De asemenea, aceste casti ofera o calitate buna a sunetului.

Avantajele castilor On Ear includ portabilitatea si usurinta de utilizare, deoarece pot fi purtate in timpul activitatilor zilnice, calatoriilor sau in timpul exercitiilor fizice. Ele sunt potrivite pentru utilizarea la birou, acasa sau in miscare, avand in vedere criteriile personale, desigur. 

Castile On Ear sunt potrivite intr-o varietate de situatii si aplicatii. Ele sunt ideale pentru calatorii, deoarece sunt usor de transportat si nu ocupa mult spatiu in bagaj. De asemenea, ele pot fi utilizate pentru sport, deoarece sunt mai stabile pe ureche si nu cad usor in timpul activitatilor fizice. Pentru utilizarea la birou sau acasa, castile On Ear ofera un echilibru intre confort si calitatea sunetului.