Facebook Pixel

Smartwatch Xiaomi

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 40

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Smartwatch Xiaomi Mi Watch, Android/iOS, Negru
  Smartwatch Xiaomi Mi Watch, Android/iOS, Negru
  Rating:
  100%
  424,99 RON
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 40

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Bucură-te de avantajele pe care le oferă un ceas smartwatch Xiaomi

Xiaomi este un brand de electronice din ce în ce mai apreciat datorită calității produselor și a prețurilor accesibile pentru oricine. Smartwatch-urile Xiaomi sunt performante, cu funcții multiple și create din materiale rezistente. Ecranul este creat după tehnici speciale, astfel că permite afișarea informațiilor într-un mod inteligibil chiar și în lumina directă a soarelui. 

Din punct de vedere al designului, ceasurile smart de la Xiaomi sunt create atent, formulă ergonomică care se adaptează cu ușurință pentru orice format de antebraț. De asemenea, sunt foarte ușoare, prin urmare nu creează disconfort la purtare. 

Ceasurile Xiaomi pot fi dotate cu peste 100 de cadrane de ceas. Fiecare are un design unic și permite afișarea informațiilor și a pictogramelor dorite, conform funcțiilor pe care le are. Ceasurile oferă și originalitate, permițându-ți să îți personalizezi cadranul cu imaginea pe care o dorești. 

Durata de viață a bateriei este unul dintre principalele avantaje ale smartwatch-urilor Xiaomi. Aceasta este puternic influențată de intensitatea utilizării și a modurilor existente:

 • Pentru folosirea normală în viața de zi cu zi, bateria va rezista 16 zile;
 • Dacă ceasul este folosit la funcții minime, bateria va rezista 22 de zile;
 • Atunci când ceasul este utilizat în modul sport, durata de viață a bateriei va fi de 50 de ore. Îți permite astfel să înregistrezi progresele chiar și a antrenamentelor mai lungi. 

Performanța smartwatch-urilor Xiaomi este asigurată de utilizarea unei tehnologii inovative. Comandă de pe www.mobino.ro smartwatch-ul favorit!