Facebook Pixel

Alte ceasuri

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 114

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Ceas smartwatch Realme Watch 2 , Negru
  -16%
  Ceas smartwatch Realme Watch 2 , Negru
  Pret special RON158,90 16% reducere RON189,99
  Adauga la favorite
 2. Ceas smartwatch Fitbit Sense, Negru Carbon
  -17%
  Ceas smartwatch Fitbit Sense, Negru Carbon
  Pret special RON1354,90 17% reducere RON1624,99
  Adauga la favorite
 3. Ceas smartwatch Fitbit Sense, Negru Carbon
  -17%
  Ceas smartwatch Fitbit Sense, Negru Carbon
  Pret special RON1354,90 17% reducere RON1624,99
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 114

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Bucură-te de avantajele pe care le oferă un ceas smartwatch OEM

Ceasurile de tip smartwatch au devenit din ce în ce mai apreciate datorită performanței, a funcțiilor și a designului special. Acestea sunt extrem de practice, ușor de folosit și te ajută să monitorizezi anumite activități, oferindu-ți informațiile necesare.

 • Stilurile în care sunt create ceasurile smartwatch sunt gândite pentru a se putea asorta cu orice tip de ținută, fie ea elegantă, casual sau sport. Cromatica implicată este foarte diversă, iar dimensiunile și formele sunt create astfel încât să vină în întâmpinarea unei game complexe de preferințe.
 • Din punct de vedere al funcționalităților, ceasurile smart pot fi dotate cu unele aplicații de bază cum ar fi ceasul, data, calendar, alarma, gestiune apeluri și mesaje, notificări. Însă, unele mai performante pot oferi senzori care să măsoare ritmul cardiac, să numere orele de somn, orele de activitate fizică, să măsoare performanța antrenamentelor sportive (distanță, viteză , bătăi pe minut, etc). 
 • Durata de viață a bateriei este influențată de puterea acesteia exprimată în numărul de mAh. Cu cât o baterie are mai mulți miliamperi (mAh), cu atât va rezista mai mult chiar și în condiții de utilizare intensă. Modul sport este unul dintre cei mai mari consumatori ai bateriei. 

Pe www.mobino.ro găsești o varietate de ceasuri smartwatch OEM pentru dame, copii și bărbați, cu funcții de bază sau complexe, cu design unic. Calitatea este asigurată de tehnologiile performante, materialele rezistente chiar și la umiditate și produse la prețuri avantajoase.