Facebook Pixel

Aspiratoare

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 151

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 151

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

De ce este important aspiratorul?

Aspiratorul poate parea un simplu articol de uz casnic pentru care sunt necesare putine informatii. Alegerea celui mai bun aspirator, fie ca este vorba de un aspirator cu sac, un aspirator vertical, unul multifuncțional sau chiar un robot, poate fi dificila. 


Un aspirator bun ar trebui sa fie usor de folosit si eficient pe o multiple suprafete, inclusiv covor, gresie sau parchet. Multe modele sunt insotite de accesorii care iti vor oferi mai multa libertate si iti vor usura mult munca. 


Ce variante de aspiratoare poti gasi pe mobino.ro?

  • Aspirator cu sac - este fara indoiala, cel mai popular model. Aspiratorul clasic cu sac are o portiune textila, care trebuie golita dupa cateva utilizari. Poti opta si pentru un model care sa foloseasca pungi de hartie, usor de aruncat ori de cate ori e necesar. 
  • Aspirator fara sac - acesta difera de modelul anterior prin faptul ca are un recipient din plastic in care este colectat praful, in loc de un sac sau o punga de hartie.
  • Aspirator vertical - este probabil, cel mai adaptabil model. Este compact, cu o pozitie verticala confortabila. Il poti tine in apropiere si il poti folosi oriunde in casa pentru ca nu ocupa mult spatiu. 
  • Aspirator robot - are autonomie de pana la doua ore, aspira acoperi suprafata unui apartament cu trei camere chiar si de trei ori, dupa o incarcare. Majoritatea aspiratoarelor robot pot fi setate sa porneasca la o anumita ora, cum ar fi seara, cand vrei sa iti gasesti casa curata, dupa o zi lunga la job.

Cum alegi cel mai bun aspirator?

Iti recomandam sa iei in calcul suprafata locuintei tale, dar si frecventa cu care vei folosi aspiratorul. 


Pe mobino.ro gasesti atat articole pentru casa, inclusiv, aspiratoare, dar si toate specificatiile si detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai buna alegere!