Facebook Pixel

Incarcatoare auto

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 42

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 42

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Încărcătoare auto

 

Atunci când îți folosești intens telefonul și tableta, bateria acestora se termină foarte repede și, de cele mai multe ori, în cele mai nepotrivite momente. Încărcătoarele auto se dovedesc a fi ajutoare de nădejde, exact pentru momentele în care nu ai cum să îți încarci device-ul la o priză clasică ori ești pe drum, la volanul mașinii. Pe Mobino.ro vei găsi modele de încărcătoare mașină perfecte pentru a-ți încărca dispozitivul preferat, atunci când călătorești. Ți-am pregătit o selecție de modele inovatoare, de la branduri consacrate, ce vor asigura o încărcare rapidă și sigură a gadgeturilor tale.

Pe lângă încărcarea telefonului tău, un încărcător auto reprezintă o sursă de energie utilă pentru încărcarea mai multor dispozitive, cum ar fi GPS-ul sau camera video auto. Tocmai de aceea, pe site-ul nostru poți găsi încărcător mașină cu mai multe porturi USB, ce asigură încărcarea simultană a mai multor aparate. Alege un încărcător mașină inteligent, care poate recunoaște dispozitivul pe care îl încarci, fiind astfel capabil să ofere curentul necesar, pentru o încărcare eficientă și rapidă. În același timp, se evită supraîncălzirea, supratensiunea, scurtcircuitul sau defectarea bateriei, în viitor. 

Pe site-ul nostru îți punem la dispoziție încărcătoare auto de calitate, realizate cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, ce fac din acestea accesorii care nu trebuie să lipsească din mașina ta. Bucură-te de călătorii în care nu trebuie să îți faci griji pentru încărcarea aparatelor tale, având mereu la îndemână un încărcător potrivit.