Facebook Pixel

Boxe Portabile

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 268

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
 1. Boxa portabila JBL, Charge 5, Bluetooth, Rosu
  -17%
  Boxa portabila JBL, Charge 5, Bluetooth, Rosu
  Pret special RON649,99 17% reducere RON785,99
  Adauga la favorite
 2. Boxa portabila Marshall Uxbridge Voice, Negru
  -10%
  Boxa portabila Marshall Uxbridge Voice, Negru
  Pret special RON719,99 10% reducere RON799,99
  Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 268

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Muzica este prezentă în viața tuturor și, deși poți fredona tot timpul diverse melodii, te vei bucura mult mai mult atunci când o vei asculta cu adevărat. Când ești singur sau cu prietenii, un sunet bun și clar este esențial, fie că este vorba de muzică, alte ritmuri sau materiale audio. Îți propunem să iei în calcul boxele portabile, dacă îți dorești să te bucuri de un sunet puternic și clar, atât acasă, cât și afară. 

Poți începe distracția alături de cei dragi sau prieteni oriunde vă aflați având boxe portabile. Aceasta îți permite să o iei oriunde ai merge, însă dimensiunea și greutatea sunt cei mai importanți factori de luat în considerare. 

Dacă vrei să-ți împachetezi boxa portabilă în bagaj, alege o versiune mai mică, mai ușoară și mai compactă. Ține minte, totuși, că dimensiunea difuzorului influențează durata de viață a bateriei și, desigur, calitatea sunetului. Un difuzor mai mare, cu alte cuvinte, are o baterie mai mare și poate oferi un sunet mai bun. 

Mobino.ro are o gamă largă de boxe portabile, disponibile în diverse culori și dimensiuni, precum și unele cu caracteristici unice (cârlig pentru mobilitate) sau chiar waterproof. Dacă vrei să asculți muzica ta preferată oricând și oriunde vrei, vino pe Mobino.ro și alege boxa portabilă ideală pentru tine!