Facebook Pixel

Jucarii din Lemn

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 52

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
  1. Jucarie Service pentru trenuri, Brio, Multicolor
    -17%
    Jucarie Service pentru trenuri, Brio, Multicolor
    Pret special RON124,90 17% reducere RON149,99
    Adauga la favorite
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 52

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Jucariile din lemn pot stimula creativitatii si a imaginatia. Acestea sunt, in general, mai simple in design, fara butoane, sunete si lumini. Acest aspect le ofera copiilor posibilitatea de a-si folosi imaginatia si creativitatea pentru a adauga detalii si a face jocul mai interesant. De exemplu, un set de bucatarie din lemn poate deveni un restaurant sau o cofetarie in functie de imaginatia copilului. Aceasta libertate de a-si crea propriul scenariu de joc ii ajuta sa dezvolte gandirea creativa si abilitatile de rezolvare a problemelor.

Foarte important este faptul ca jucariile din lemn contribuie la imbunatatirea abilitatilor motorii ale copiilor. Multe dintre aceste jucarii, cum ar fi cuburile, puzzleurile sau jocurile de constructie, necesita manipularea si jocul cu piesele. Prin aceste activitati, copiii isi dezvolta abilitatile motorii fine, precum coordonarea ochi-mana si manipularea precisa a obiectelor. De exemplu, construirea unui turn din cuburi din lemn necesita indemanare si precizie, ceea ce ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii ale copilului.

O alta idee importanta este ca aceste jucarii pentru copii pot fi folosite pentru a invata o serie de concepte de baza. Formele, culorile si dimensiunile pot fi invatate prin intermediul jucariilor din lemn. Un set de blocuri din lemn de dimensiuni si culori diferite poate ajuta un copil sa invete sa recunoasca si sa compare forme si culori.