Facebook Pixel

Jucarii

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 1966

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 1966

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Rolul jucăriilor în viețile copiilor

Copiii sunt atrași de jucării și jocuri, iar timpul pe care îl petrec jucându-se le modelează viitoarele comportamente și le pun bazele multor aspecte practice din viețile lor. Chiar și atunci când nu există jucării la vedere, copiii le vor modela din orice au la dispoziție.

Atât de apreciate de adulți, jocurile de logică îi pot ajuta pe cei mici să îi dezvolte gândirea analitică și să facă conexiuni rapide. Mai mult, jocurile inteligente sunt o modalitate eficientă de a-i pregăti pe copii pentru problemele de matematică de mai târziu. Este un antrenament pentru creier de care cei mici pot să beneficieze de la vârste mici.

Cum ajută jucăriile de construcție la dezvoltarea copiilor

Nu este un secret pentru nimeni că cei mici învață mai repede în primii ani de viață. Acesta este motivul pentru care jocurile de construcție le permit să crească și să se dezvolte la potențialul lor maxim. Acestea îi ajută pe copii să coopereze între ei pentru a termina construcția unui LEGO, de exemplu. Mai mult, prin jocul său, un copil va învăța ce funcționează și ce nu. Încercarea și eroarea sunt o metodă excelentă prin care să creeze structuri și să modifice sau să-și ajusteze metode de lucru.

În oferta Mobino poți găsi jocuri de logică, de construcție și de îndemânare pentru copiii de toate vârstele - de la bebeluși până la cei de 12 ani. În timp ce jucăriile de pluș pot fi primul contact tactil al celor mici cu lumea înconjurătoare, seturile de construcție le pun la contribuție puterea analitică și îi disciplinează și le antrenează memoria.