Facebook Pixel

Telefoane Motorola

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 71

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 71

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Având la dispoziție o gamă atât de vastă de telefoane mobile, probabil te gândești care să fie următoarea ta achiziție. Fie că ești în căutarea unui smartphone cu buget redus sau a unui telefon premium, telefoanele Motorola reprezintă o combinație dintre acestea, deoarece compania produce telefoane de foarte bună calitate oferite de obicei la prețuri mici.

De ce să cumperi telefoane Motorola de la Mobino?

În oferta Mobino se găsesc smartphone-uri Motorola performante, dar la prețuri foarte avantajoase. Camerele foto ale acestora sunt avansate, permițând fotografierea și filmarea la calitate bună, inclusiv pe timp de noapte datorită sistemului dublu de camere de la 13 MP până la 48 MP. Acest lucru este posibil și datorită modului Night Vision care permite suprinderea detaliilor chiar și în întuneric. 

În plus, modelele disponibile au procesoare puternice pentru ca telefoanele să răpundă instantaneu la fiecare atingere. Joacă-te, vizionaează filme și poartă conversații pe chat-urile aplicațiilor preferate fără întreruperi.

Pentru o deblocare ușoară, telefoanele Motorola au câte un senzor dedicat pentru recunoașterea amprentelor, iar unele modele au un buton dedicat pe partea laterală a dispozitivului care permite activarea controlului vocal. 

Descoperă versatilitatea telefoanelor Motorola și alege-l pe cel care se potrivește cerințelor tale!