Facebook Pixel

Jucarii copii

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 521

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 521

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Copiii încep să învețe despre lumea din jurul lor din momentul în care se nasc. Observă, ascultă și apoi învață prin atingere, iar jucăriile au un rol esențial în acest proces. Jucăriile ajută la dezvoltarea creativității și personalității copiilor. Scopul lor principal este de a-l ajuta pe cel mic să înțeleagă lumea și natura obiectelor. 

Astfel, trebuie să alegem jucării potrivite vârstei copilului. Când un copil are la îndemână numeroase jucării, sensibilitatea lui estetică se conturează. De exemplu, în cazul fetițelor, păpușile le stimulează creativitatea prin multitudinea de haine și accesorii cu care vin la pachet. În ceea ce privește băieții, mașinuțele și trenurile încurajează imaginația prin traseele care trebuie construite.

În același timp, jocurile cu mai mulți participanți le vor stimula copiilor simțul lucrului în echipă, învățând să socializeze, să se integreze în grupuri, dar și să gândească strategii.

Mobino.ro îți pune la dispoziție numeroase variante de jocuri și jucării, organizate pe categorii de vârstă. Fiecare produs dispune de toate detaliile de care ai nevoie pentru a face joaca mai ușoară și plăcută. Îndeplinește-i toate dorințele copilului tău cu jucarii de la mobino!