Facebook Pixel

Produse pentru Ingrijirea Casei

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 116

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 116

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Cu totii avem nevoie de gadgeturi pentru acasa, fie ca acestea sunt gamepad-uri pentru telefon, suporturi de telefon pentru gaming, portofele magnetice, sterilizatoare UV, purificatoare de aer sau umidificatoare. Adevarul este ca gadgeturile nu sunt un moft, ci ele ne fac viata mai usoara, mai placuta si mai confortabila acolo unde avem nevoie cel mai mult de toate aceste lucruri: in propria noastra locuinta.

Gama de gadgeturi pentru acasa este intr-o continua crestere, iar acum aproape fiecare obiect electrocasnic poate veni in versiunea smart, astfel incat sa te poti conecta la el cu telefonul mobil. Numai expertii pot spune daca upgradarea locuintei si transformarea acesteia intr-o casa smart poate fi o tendinta care sa duca la formarea sau nu a unei noi perspective asupra lumii si al unui nou mod prin care relationam cu (si controlam!) obiectele din jurul nostru. Cert este ca acestea nu sunt doar un fenonem pe care sa il urmarim de la distanta, ci in care sa ne imersam cu totul. Pentru ca cine nu si-ar dori un breloc smart care sa il ajute sa-si gaseasca instantaneu cheile sau orice alt obiect de mici dimensiuni?

In definitiv, a stabili scopul gadgeturilor nu sta in atributiile filosofilor. Acest rol revine oamenilor de rand care le folosesc si care observa pe pielea lor cat de mult li se poate schimba viata atunci cand le au in folosinta. De la lampi de veghe LED cu inductie, la aspiratoare robot care sa faca curat in timp ce esti plecat de acasa, in oferta noastra de gadgeturi pentru acasa vei gasi ceea ce cauti. Upgradeaza-ti locuinta cu gadgeturile de care ai nevoie!