Facebook Pixel

Suport telefon auto

Filtreaza Sorteaza

12 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

12 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Telefoanele noastre au o mulțime de funcții avansate care ne permit să le folosim în mașină. Dar pentru siguranța șoferului cât și a pasagerului este imperativ ca telefonul tău mobil să fie montat corect pe un dispozitiv adecvat pe bordul mașinii. La Mobino poți găsi o gamă variată de modele de suport pentru telefon mobil, ideale pentru mașina ta!

 

Cumpără un suport auto pentru telefon și folosește în siguranță telefonul chiar și atunci când conduci. Aici poți găsi suport telefon auto cu prindere la sistemul de ventilatie sau suport care se prinde de bordul mașinii. În plus, dacă vrei să-ți și încarci telefonul în timp ce conduci, îți recomandăm să alegi un suport de telefon auto pentru grila de ventilație care are și funcție de încărcare wireless.

 

Cum alegi cel mai bun suport de telefon pentru mașină. Criterii:

 

  • Tipul de material - este recomandat să investești într-un suport de telefon pentru mașină de calitate, deoarece opțiunile ieftine sunt în general confecționate din materiale subțiri și nesigure care se vor strica după primele utilizări.
  • Model - este posibil să găsești un suport de telefon universal ieftin care nu se va potrivi prea bine cu forma și dimensiunea smartphone-ului tău. De aceea îți recomandăm să alegi un suport de telefon compatibil cu marca device-ului tău. 

 

Cumpără un suport de telefon care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale! Alege din colecția noastră de suport pentru telefon, produse la prețuri atractive, de calitate de la producători de renume precum Samsung, Huawei sau Baseus.