Facebook Pixel

Cabluri Type-C

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 111

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 111

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Cabluri Type - C

 

Porturile USB se regăsesc pe absolut toate gadgeturile ce le folosești zi de zi, de la laptopuri, aparate foto, la boxe și telefoane. Prin intermediul lor poți transfera date cu ușurință, dar, mai ales, poți conecta aparatele la o sursă de curent, pentru alimentare. Pe Mobino.ro găsești multe modele de cabluri tip C, de la branduri cunoscute, precum Samsung, Goospery, Joyroom sau Usams. Folosește un USB cablu tip C pentru transferul datelor de pe telefon sau aparatul de fotografiat, de exemplu.

Cele mai noi tipuri de gadgeturi includ acum USB tip C în dispozitivele lor și, cel mai probabil, acesta se va răspândi la aproape toate aparatele ce folosesc conectori USB. USB-ul de tip C este mult mai ușor de conectat, având o formă mai mică și reversibilă a conectorului. Avantajul unui cablu tip C este faptul că poate transporta mult mai multă energie, față de celelalte tipuri de cabluri mai vechi, fiind astfel compatibile pentru încărcarea unor dispozitive mari, cum sunt laptopurile. Mai mult decât atât, și viteza de transfer este mult mai mare, prin intermediul unui USB tip C.

Designul reversibil și compact al cablului de tip C te va scuti de nervii aceia pe care îi ai când nu reușești să potrivești mufa în portul USB, fără să mai fie nevoie să întorci cablul de nesfârșite ori, până să îi găsești poziția corectă. În curând, majoritatea device-urilor vor avea USB tip C, astfel că nu te vei mai pierde într-o mulțime de cabluri. Alege modelul tău preferat de pe Mobino.ro, iar echipa noastră îl va livra rapid și în siguranță, direct la tine acasă.