Facebook Pixel

Folii Alien Surface

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 90

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 90

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Telefonul a devenit cel mai folosit dispozitiv în ultimul deceniu. Cu toate acestea, există un singur lucru care reușește să-l mențină în siguranță, astfel încât durata de viață a acestuia să fie cât mai lungă posibil: protecţie. Acest lucru se poate asigura cu o folie Alien Surface!


Protejează-ți telefonul cu o folie Alien Surface!


Foliile Alien Surface sunt realizate dintr-un material revoluționar, asemănător siliconului, cu o grosime de numai 0,17 milimetri. Acesta nu modifică designul dispozitivului, iar tehnologia specială dezvoltată de NASA și folosită în armata SUA pentru a apăra elicele elicopterelor de praf și pietriș, oferă cea mai bună protecție împotriva șocurilor și zgârieturilor superficiale. În plus, folia are capacitatea de a se auto-vindeca, ceea ce înseamnă că orice zgârietură superficială de pe suprafața sa va dispărea peste noapte!


Îți recomandăm să aplici o folie de 360° - pentru ecran, spate și părți laterale - dacă vrei să fii sigur că telefonul va rezista cât mai mult. În acest fel, indiferent de ce se întâmplă, poți fi sigur că telefonul tău este în siguranță. 


La început, găsirea unor folii pentru telefoane care să se potrivească tuturor cerințelor pare o provocare. Totuși nu este nevoie să cauți prea mult pentru că Mobino.ro are soluția perfectă pentru tine: folia Alien Surface!