Facebook Pixel

Folii Hoco

Filtreaza Sorteaza

21 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

21 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Dacă obișnuiești să-ți ții telefonul într-o geantă sau în buzunar unde mai păstrezi, de exemplu, un set de chei, este ușor de explicat cum se zgârie ecranul. Multe obiecte cu margini ascuțite pe care le porți alături de smartphone-ul tău ar putea fi, de asemenea, distrugător pentru suprafața ecranului.


Telefoanele, indiferent de cât de noi sunt, necesită o protecție pentru ecran, precum și o husă pentru spate și marginile laterale. 


Protejează-ți telefonul cu o folie Hoco!


Folia de protecție poate fi schimbata ori de cate ori vrei sau dacă este necesar, fara a provoca vreo deteriorare telefonului. Cu alte cuvinte, schimbând folia odată la câteva luni, smartphone-ul tău va părea pentru mult timp ca nou.


Foliile de protecție pentru telefon sunt accesorii esențiale și ar trebui folosite pentru a evita zgârieturile de pe ecran. Când aplici folii groase și dure, cu un nivel ridicat de protecție, poți chiar preveni spargerea ecranului dacă îl scapi sau e supus la șocuri puternice. Folia poate prelungi durata de viață a telefonului și este un must-have, mai ales dacă ai un telefon scump pe care vrei să-l folosești cât mai mult timp.


Dacă ești în căutare de folii și huse Hoco pentru telefonul tău, te așteptăm pe Mobino.ro pentru a alege produsul ideal.