Facebook Pixel

Folii OEM

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 119

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 119

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Folii OEM


Smartphone-ul este acel dispozitiv de care nu te poți lipsi, dar pe care nu îl schimbi chiar atât de des. Cum ecranul reprezintă cea mai vulnerabilă componentă a sa, este esențial să îl protejezi de zgârieturi sau alte accidente. Asigură-te, așadar, că îi oferi protecția necesară, pentru a-i prelungi durata de funcționare.


Pe Mobino.ro ți-am pregătit o gamă largă de folii OEM, pentru telefonul tău, ideale pentru protejarea display-ului. Realizate din sticlă sau sticlă securizată, acestea oferă protecție împotriva șocurilor ușoare, a zgârieturilor, dar și împotriva murdăriei și a prafului. Un ecran curat, ferit de uzură, va funcționa la capacitate maximă, iar tu te poți bucura de telefonul tău mai mult timp.


O folie OEM transparentă scoate în evidență trăsăturile telefonului tău, în timp ce îi oferă protecție. Acestea nu influențează și nu modifică aspectul imaginilor sau a luminozității și proprietățile touchscreen-ului rămân neschimbate. 


Foliile OEM se aplică foarte ușor și rapid, de către oricine.Nu trebuie să îți faci griji, deoarece nu lasă bule de aer și rezistă mult timp pe suprafața smartphone-ului. Pe lângă toate acestea, o folie OEM de sticlă este blândă și cu ochii tăi, mai ales dacă petreci mult timp pe telefon.


Alege o folie OEM Samsung sau folie OEM iPhone potrivită telefonului tău, din numeroasele modele disponibile pe Mobino.ro Protejează-ți telefonul și păstrează-l ca nou pentru un timp îndelungat, prin utilizarea unei folii OEM, ce se așează perfect pe ecranul smartphone-ului tău.