Facebook Pixel

Folii de protectie Telefoane

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 364

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 364

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Alături de husele de telefon, ce protejează în principal spatele și lateralele dispozitivului, foliile de protecție oferă ecranului siguranță, durabilitate și rezistentă împotriva căzăturilor, zgârieturilor sau a picurilor de ploaie sau apă. La noi găsești cele mai bune produse de la Alien Surface, Hoco, OEM, Usams sau Samsung, fiind compatibile cu diferite branduri de telefon, de la modele de Samsung și iPhone, la Huawei, OnePlus, Xiaomi sau iPad.

Criterii importante pentru alegerea foliei de protecție

  • Rezistența - este primul și cel mai important lucru de luat în calcul atunci când alegi o folie de protecție pentru telefonul tău. Cu siguranță nu vei dori o folie care să se deterioreze încă de la prima atingere ușoară a ecranului.
  • Tipul de material - este un alt criteriu de care să ții cont. Materialul este adesea de plastic sau de sticlă, cel din urmă oferind o protecție mai mare telefonului. Există, de asemenea, folii din silicon transparent sau din diferite combinații între acestea, precum sticlă și margini metalice.
  • Instalarea foliei - dacă nu vrei să mergi la un specialist pentru a-ți schimba folia, atunci va trebui să urmezi instrucțiunile, să ai telefonul curat și să ții minte că majoritatea foliilor oferă o singură șansă de aplicare corectă.
  • Culorile - există folii transparente, dar și folii ce pot afecta culorile și claritatea ecranului, totul depinde de calitatea acestora!
  • Nivelul de acoperire - există folii ce acoperă doar ecranul, pe când altele acoperă și lateralele și chiar spatele acestuia.

Touch-ul - un alt criteriu important este acela de a folosi ecranul tactic și senzorul de amprentă cu ușurință, indiferent de activitățile realizate pe mobil.