Facebook Pixel

Huse AirPods

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 141

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 141

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Căștile AirPods sunt incredibile pentru orice utilizator de iPhones deoarece oferă sunetului o claritate de bogată și performantă, alături de un design wireless inovator și modern. Deoarece prețuiești atât de mult căștile AirPods, este foarte important să ai mare grijă de ele, astfel încât noi îți punen la dispoziție diverse modele, care mai de care mai atrăgătoare, de huse pentru Airpods, din materiale rezistente de piele, plastic sau silicon și de la branduri ce oferă produse de calitate, precum Guess, Goospery sau Pitaka.

Husele pentru AirPods oferă un grad ridicat de protecție, fiind rezistente la apă, praf și zgârieturi. Husa pune la dispoziție de jur și împrejur decupare care facilitează accesul la căști, astfel încât să le poți scoate și pune la loc repede și cu ușurință. Căștile de la Apple, oricât de rezistente sunt acestea la șocuri ușoare, au nevoie de huse ce aduc un plus de protecție și siguranță pentru cele mai îndrăgite accesorii ale tale. Husele nu afectează încărcarea wireless și sunt ideale pentru Apple AirPods 2, 3, Max și Pro. 

Criterii pentru alegerea husei de căști AirPods

  • Durabilitatea - este extrem de important să investești într-o husă pentru căști AirPods de calitate și durabilă în timp, astfel încât să protejeze temeinic accesoriile tale.
  • Conectivitate - majoritatea huselor de căști oferă port pentru cablul de încărcare, astfel încât să le poți încărca de oriunde și oricând.
  • Model - în funcție de preferințele tale, există modele variate, de la culori simple la design floral, geometric, tropical sau vintage.

Accesoriile - unele huse pentru căști au cârlig de prindere, pentru a-l putea monta pe ghiozdan sau la portofel.