Facebook Pixel

Huse IQOS

Filtreaza Sorteaza

7 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

7 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Categorie noastră de huse IQOS vă poate ajuta să protejați dispozitivul IQOS împotriva zgârieturilor, lovirilor și a altor deteriorări. Aceste huse sunt disponibile în diferite culori și modele, astfel încât să puteți găsi una care să se potrivească cu stilul dvs. și să se integreze perfect cu dispozitivul IQOS.

 

Husele de protecție IQOS sunt realizate din materiale durabile, cum ar fi pielea sintetică, siliconul sau alte materiale de înaltă calitate. Aceste materiale oferă protecție suplimentară împotriva lovirilor și a altor deteriorări, menținând în același timp dispozitivul în siguranță și protejat.

 

Husele pentru IQOS sunt ușor de utilizat și de instalat, fiind prevăzute cu decupaje precise pentru butoanele și porturile dispozitivului. De asemenea, multe dintre acestea sunt prevăzute cu un design elegant și practic, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul IQOS cu ușurință și să-l păstrați în siguranță în același timp. 

 

În categoria noastră de huse pentru IQOS, veți găsi o gamă largă de produse disponibile, de la modele simple și elegante, până la huse mai complexe cu designuri avansate. Veți găsi huse din silicon IQOS, huse de piele IQOS, huse antișoc, huse cu sistem de închidere, huse cu curea de transport și multe alte modele. Alegeți husele care se potrivesc cel mai bine cu nevoile și preferințele dvs. și protejați-vă dispozitivul IQOS astfel încât să rămână într-o condiție perfectă de funcționare.