Facebook Pixel

Huse Apple

Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 222

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

Produsele 1-24 din 222

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Având în vedere faptul că mulți dintre voi dețin un smartphone în zilele noastre, protejarea acestor gadget-uri a devenit una dintre prioritățile noastre principale. Husele pentru telefoane mobile, care vin în modele ultra-subțiri, subțiri, flip și armor, sunt accesorii care vin într-o gamă largă de materiale și combinații de culori. 

Aceste accesorii sunt utilizate dintr-o varietate de motive, inclusiv dorința de a schimba aspectul telefonului cu un design futurist al carcasei sau nevoia de a te simți telefonul protejat. Dacă deții un Iphone și totuși, nu ai încă o husă de protecție, Mobino.ro îți vine în ajutor.

Protejează-ți telefonul cu o husă specială pentru Iphone!

Indiferent de modelul pe care îl ai din gama de telefoane Apple, pe Mobino.ro ai numeroase variante de huse de protecție. Husă pentru Iphone 11, husă pentru Iphone 12 sau orice alt accesoriu pentru telefonul tău: la noi găsești orice îți dorești!

Îți punem la dispoziție variante de huse din silicon, de tip armor, flip sau cover. Materialele din care sunt obținute sunt de cea mai înaltă calitate, iar tu poți alege din numeroase variante de culoare, astfel dând un aer de elegant, chic sau chiar rebel telefonului tău.

Vizitează-ne pe Mobino.ro și alege noua husă pentru Iphone-ul tău!