Facebook Pixel

Huse Baseus

Filtreaza Sorteaza

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista
Filtreaza Sorteaza

6 produse

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Când vine vorba de înot, nu prea ai nevoie de telefon de cele mai multe ori, dar probabil ai avut momente în care ți-ai dorit să iei telefonul cu tine la piscină, să faci o poză sub apă, pentru că ți-ai notat planul de antrenament sau pentru că așteptai un telefon important. În fiecare dintre aceste situații, o husă impermeabilă pentru telefon îți va permite să ții telefonul aproape. Așadar, Mobino.ro vine cu o soluție: husa Baseus!


Protejează-ți telefonul cu o husă Baseus!


O husă Baseus rezistentă la apă îți protejează telefonul atunci când intră în contact cu apa și îi permite să fie folosit sub apă. Husa este universal compatibilă cu fiecare model de telefon, transformându-l într-un companion ideal de vară pentru activități precum înotul în piscină sau în mare. Este suficient să pui telefonul în carcasă și să îl închizi ermetic. 


Aceste huse sunt potrivite și pentru sporturile de iarnă, deoarece îți protejează telefonul de umezeală. Astfel, nu vei mai sta cu grijă la fiecare căzătură în zăpadă: smartphone-ul tău va fi protejat atât de șocul căzăturii, cât și de zăpadă.


Dacă te-am convins că o husă Baseus pentru telefoane mobile este ceea ce îți trebuie, te așteptăm pe Mobino.ro pentru a alege varianta ideală pentru tine!